wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 İzmitte anime sever insanlardan yardım bekliyorum.Paraysa parasını da bastırıp alırım.Yeterki anime verin bana! Animeeeğğğ!! Böea! ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Niye Izmit? Antalya da olur pekala =P[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben İzmitteyim ama....ama..yoksa..yoksa sen kargoyla yollar mısın bana? ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hayır yollayamam, ama Antalya da olanlar bana verirlerse yollam şansım olabilir uzun vadede ehe =] Yani daha açık ifade etmek gerekir ise; sen Izmitteki animeleri topla ben Antalyadakileri, sonra kargo margo bakarız bişiiler, önce bulalım da =P[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Gerçi geçen Real de "Memories" i buldum.Bayağı iyi geldi. Fekat ben böle canlı kanlı şeyler istiyorum.Böle adamın parmağı çizilse 3 kova kan akanlarından. :) Spriggan olurrr... Akira olur... Vampire Hunter olurr... Ninja Scroll süfer olur...[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hocam özel mesaj attım istanbuldayım iletişime geçelim hemen[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar