naraso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok güzel olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 gerçekmi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 incoming dünyanın en kötü esprisi istanbulda nehir yok ki neyin kenarında olcak bu konser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 baktım şimdi valla geliyolar gerçekten ama istanbul dışınada çıkar insan ayıp. okulu iş gücü bırakıp gelcez artık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Gidilesi konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 biletleri çıkıyo yakında, kesin gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 indirimli biletleri çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 penadan alabilirsiniz-her zamanki gibi-indirimli biletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gelemıyorum :( bir daha gelırler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 studio live kaç kişilik lan merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liquidwamp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yaklaşık 250-300 kişilik desem abartmış olur muyum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kimler gidiyor patiden? beraber gidecek kimseyi bulamadım, tek gitmek de istemiyorum. gidecek varsa takılalım beraber =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ben vicente amigoya satıyorum bu kez anno dominiyi çok bilmemin ve sınav haftamda gelmelerinin de etkisi buyuk tabi. ha fakirim bi de o var.hatta sırf anno domini çalsalar koymaz sdf. gidenlere encoy diyorum. eminim über olucaktır gene. ama asla hayal kahvesinin içe içe geçmiş atmosferinde michal lapajın,sahneye cıkamayıp üstümüze düşmesiyle,aniden (iki kız) var gücümüzle kıcından iteklememizin ardından mariuszun aha was it funny demesi kadar eğlenemeyeceksiz.zıhaaa! laf olsun diye edit:ne çirkin cümle kurmuşum ama kasamıcam şimdi duzeltmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 ben de son anda karar değiştirdim. gidecek adam bulamadım, fakirim vs. anno domini baya iyi de, bildiğin param yok arkadaş. sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 asdasd ben de gidecek kimse bulamadığım için vazgeçtim. 45 liranın da etkisi var tabi... halbuki beraber gidebilirdik. neyse ben başka planlar yaptım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 myspace uyelerine indirim var. organizasyonun sitesini ekleyince. bi de sanırım durak direk 35 liradan satıyor. @çastiz gel fakir arkadaşım,sarılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 setlisti görünce bi kucağa ihtiyaç duydum zaten üzüntüden. =( http://setlist.fm/setlist/riverside/2010/blue-box-club-sofia-bulgaria-73d4e255.html lucid dream hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar