Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guus Hiddink!

Buyse

Öne çıkan mesajlar

diğer başlık işlevini yitirdi malum belli oldu teknik direktör

bu arada dünya kupasında fildişi sahillerini çalıştırıp gelecekmiş. oradan 2 kutu malbuş da getirsin bari.

hıcal uluçtan "türkiyede başarılı olamamış 3. sınıf ülkeleri çalıştıran teknik adam" isimli bir yazı bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiddink iyi ama keşke Fener'in başına gelseydi, eş zamanlı milli takımı çalıştırırdı, sadece milli takım maçları çok az gelir böyle adama.
Ki sadece milli takım kamplarıyla kendi mantalitesini nasıl yerleştirecek bilemiyorum, Fener'de olaydı hiç olmazsa orta saha-forvet adamlarını kendi oyununa göre yetiştirirdi milli takıma.

Bir de bu ikiyüzlü içtenpazarlıklı Oğuz yine yardımcı olmayı başarmış milli takıma, Ersun Yanal, Engin falan da gelmiş genç takımlara, bütün Sakaryalı tayfasını ve lavukları doldurmuşlar milli takımlara hoca diye peahh.
Özellikle Oğuz, Lorant ve Fatih Terim'e yaptıklarıyla sonra da federasyona söylenmesiyle adam olmadığını göstermişti aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Guus Hiddink genç bir adam değil ve hani yeterince de parası var. Kariyeri ve kalitesiyle de kendini koruyabiliyor. Kariyerini milli takımlara kilitlemiş durumda rahat edebilmek için klüplerin yoğun temposuyla transfer ve benzeri şeylerle uğraşmak istemiyor bu yaştan sonra.
Chelsea'yi hatır ve rica üzerine yönetti para veya kariyer için değil zaten sezon sonunda da ısrarlara rağmen devam etmedi.
Adam rahat yabancı olarak gelebiliceklerin içinde nispeten en iyisi.
Yabancı gerekiyordu en azından denemek için o yüzden Hiddink getirildi. Adamın önceki anlaşmasının yarısından az para kazanıcak olması da başka bir nokta. Tamam çok para gibi görünüyor ama o kalibrede bi adam da üç kuruşa gelmez Türkiye'ye.
Umarım objektif davranır,ve milli takım için en iyi oyuncu seçimlerini yapar. Zaten bizim milli takımımız büyük oranda oyuncu seçiminden ibaret çok bi taktik falan yoktu ortamda hayırlı olmasını diliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Yılda 3.7 milyon değil 6 milyon euro alacakmış, tamam çok iyi hoca ama 6 milyon euro ne ya höhh. Yılmaz Vural üste para verecekti adamı kaale bile almadılar.

Başarılı olur sözü dinlenirse ama şu Oğuz sinsisine nasıl güvenip yanına aldı anlamadım. Bu getirdiği Oğuz, Engin, Şenol değil miydi onu Fener'deyken başarısız yapan grubun elebaşları.

En sola yerleşmiş tipe bak Yılaaaaaannn...
http://www.hurriyet.com.tr/_np/5606/9895606.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Yazayım madem biraz;
-Fener'de kurduğu ve yıllarca saltanat sürüp adamlarını kayırdığı, diğer topçuları yokettiği Sakaryalılar çetesi
-Lorant'ın kuyusunu kazıp, o yollanınca yerine geçip takımı rezil etmesi
-Fatih Terim'in arkasından karı gibi dırdır etmesi
-Federasyonun arkasından karı gibi dırdır etmesi
-Koşarken kırıtması
böyle uzar gider... saf Hiddink ilerde kuyusu kazılınca anlar belki.
Sosyal ağlarda paylaş

ii teknik direktördür adam bize fatih terim in verdiğinden fazlasını verebileceğini sanmıyorum.

büyücü değil adam. kaliteli futbolcu yetiştirmiyoruz. alt yapı kötü o kötü bu kötü.

anca fatih terim in gazıyla birşeyler yapıyorduk. onu da yapamayız bence.

ama belki çalıştığı sürede(2 seneden fazla olacağını sanmıyorum) bişiler kazandırırsa türk futboluna.. görevini yerine getirmiş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Senede birkaç maçta birlikte olacağı adamlara bambaşka bir modern futbol anlayışını nasıl yerleştircek asıl sorun bu.
Umarım Rijkaard ile içli dışlı olurlar ve Fener'in de başına aynı ekolden bir adam gelir sene sonu, anca bu şekilde futbolumuzda köklü bir değişim olabilir, yoksa senede 3-5 maçla sistem falan oturmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...