Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehir dışına çerçeveli resim yollama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir puzzle var çerçeveli bugün aras kargoya sordum, adamlar sizin paket yapmanız lazım ayrıca sigortasız yollarız bir de kırılır da diğerlerine zarar verirse tazminat verirsiniz dedi. oha dedim ben de.

bunu adam gibi yollayabilecek bir kargo şirketi biliyor musunuz? parası neyse veririz.
Mesaj tarihi:
sen paketle hiçbirşey olmaz

ama cam kısmına bi kat, sonra da o bi katın da üstüne komple kaplayacak şekilde bi kat daha sünger çek, birde karton kuruya koy, hiçbirşey olmaz

bu arada bi çercevenin kırılıp da birşeylere zarar vermesi dünyanın en büyük yalanı
Mesaj tarihi:
mngyi aradım şimdi. kırılacak eşyaların kargosu yasakmış normalde. siz sorumluluk belgesi imzalayacaksınız öyle olur dedi. ben gider kendim götürürüm daha iyi lan
Mesaj tarihi:
abi onların yaptığı paketleme ile kırılır elbette, sen uygun boyutta bi karton bul, iyice bi süngerle sar falan, bişeycik olmaz

gerçi bi saniye, bu hayvanlar en alta koyar üstüne de kargo dizerlerse bi yere kadar dayanır o da var
Mesaj tarihi:
ups ile yolla.

en kaliteli en iyi çalışan kargo
diğer kargo şirketlerine göre az daha pahalı ama.

yukarıda denilen gibi iyice süngerle kutuya koy.
ara ups'den gelip evinden alıyolar.
gelen adama da içerisinde kırılacak eşya var üzerine kırılacak etiketi yapıştırır mısınız dersen daha garanti olur.

o etiketi yapıştırınca kargo arabasında üst taraflara koyuyolar
  • Yeni Oluştur...