Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bir puzzle var çerçeveli bugün aras kargoya sordum, adamlar sizin paket yapmanız lazım ayrıca sigortasız yollarız bir de kırılır da diğerlerine zarar verirse tazminat verirsiniz dedi. oha dedim ben de. bunu adam gibi yollayabilecek bir kargo şirketi biliyor musunuz? parası neyse veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 sen paketle hiçbirşey olmaz ama cam kısmına bi kat, sonra da o bi katın da üstüne komple kaplayacak şekilde bi kat daha sünger çek, birde karton kuruya koy, hiçbirşey olmaz bu arada bi çercevenin kırılıp da birşeylere zarar vermesi dünyanın en büyük yalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 mngyi aradım şimdi. kırılacak eşyaların kargosu yasakmış normalde. siz sorumluluk belgesi imzalayacaksınız öyle olur dedi. ben gider kendim götürürüm daha iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi onların yaptığı paketleme ile kırılır elbette, sen uygun boyutta bi karton bul, iyice bi süngerle sar falan, bişeycik olmaz gerçi bi saniye, bu hayvanlar en alta koyar üstüne de kargo dizerlerse bi yere kadar dayanır o da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi ben en hayvani paketlerim de kırılmaması için itina etmezlerse kırılır yani. yazık günah emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bi otobüse versen kargodan daha güvenli şekilde götürüyorlar muavine 2 paket sigara parası verince cidden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mng kabul etse de yollama o şirkletle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ups ile yolla. en kaliteli en iyi çalışan kargo diğer kargo şirketlerine göre az daha pahalı ama. yukarıda denilen gibi iyice süngerle kutuya koy. ara ups'den gelip evinden alıyolar. gelen adama da içerisinde kırılacak eşya var üzerine kırılacak etiketi yapıştırır mısınız dersen daha garanti olur. o etiketi yapıştırınca kargo arabasında üst taraflara koyuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar