nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Abi çook daha iyi oynayıp elenmek ne kadar iğrenç bişeydir ya =( Hadi united hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 çok iyi oynayıp derken? ay yazık kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Pis Liverpoollu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 nileppezdel said: Abi çook daha iyi oynayıp elenmek ne kadar iğrenç bişeydir ya =( Hadi united hadi..bunu bir gs li olarak çok iyi bilmen lazım oysa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben munichi tutuorm valla >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 fizban said: robben de cakıverse ya bi tanehamit de cakıverse ya bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ferguson da geç kaldı zaten forvet almakta. Forvetsiz oynayarak ilerde top tutamadı, e iyi takım karşısındaki de ilerde top tutmazsan illa yersin yani.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 berbatov + giggs giriyo simdi izleyin super mac olcak ya haha kesin 1 gol daha gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oha handikaplı oynıcaktım iyi ki oynamamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bu away goals kuralı değişsin a bi deplasmanda taraftar baskısı altında daha çok gol atmak başarıysa deplasmanda taraftar baskısı altında daha az gol yemek de başarı sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 AĞLAMA MELİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 arsenewengervari bi açıklama nilepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yaa GS yada Liverpool böyle elense hak verirdin ama. Deplasmanda o baskı altında savunma yapmak çok kolay sanki.. Hıh! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yoo niye veriyim olm küfrederdim salak gibi atılan adama. robbeni bomboş bırakan defansa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi futbol topiğinde hıh! nedir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 O küfürleri de ediyorum da bu maçla alakası yok cidden geçenlerde kendi kendime bi düşündüm de aklımageldi, rakip taraftar desteğiyle saldırırken gol yememek de zor yani. O yüzden bu kural kaldırılsa altın gol oynansa hep ne güzel olur hem altın gol çok heyecanlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi rooney oynasa bölemi olurdu ya ayrıca luis van gaal şamp ligini bulan adam ya munih adam gibi top oynuyo kopmadan çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 FromTheHell said: abi futbol topiğinde hıh! nedir lan. Çok tatlıyım ben ondan öyle 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 OOOOOOOH GEÇİRDİLER MANCHESTER'A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ferguson bu işi bilmiyor, 10 kişi kalan takımın tek forvetini çıkarıp iyice geriye yaslandı, gol basbayağ geliyorum dedi. manchester bi an önce bu adamdan kurtulmalı. rafael de bu takımın oyuncusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 DoruK said: ferguson bu işi bilmiyor, 10 kişi kalan takımın tek forvetini çıkarıp iyice geriye yaslandı, gol basbayağ geliyorum dedi. manchester bi an önce bu adamdan kurtulmalı. rafael de bu takımın oyuncusu değil. Ferguson sayesinde neler kazandı Manchester, bi maça göre yargılamamak lazım. Ama bu maçta forvetsiz devam etmesi hataydı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi rafael de başarılıydı baya o kart dışında. sevdim onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 rooney ölüyodu abi naapsın adam hali kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Barış gibi gazlı oynadı adam ama gaz fazla gelince böyle sonuçları oluyo işte :D Park'ı aradı gözlerim :( Rooney sakat bile bile sert girdiler adama çirkef Bayernliler ya çok oturmuş içlerine 99 finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar