DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bu arada tam tam veya savaş çığlıkları yerine orduya bildikleri tüm gaz şarkıları söylemelerini emrederim..."örn:10.yıl marşı "gibi şarkılar yani [hline]Serve no one but Bane [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 12 July 2003 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 biliyorlarsa Blind Guardian-Mirror Mirror söylesinler hatta....ve you are a damned kind cant you see that the winds will change bölmünü haykırsınlar ....:D[hline]Serve no one but Bane
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: DiaBoLiC, 12 July 2003 22:19 tarihinde demiş ki: biliyorlarsa Blind Guardian-Mirror Mirror söylesinler hatta....ve you are a damned kind cant you see that the winds will change bölmünü haykırsınlar ....:D[hline]Serve no one but Bane ben olsam kesin master of puppets sölerdim. MAA!! *! bir orc gibi garip sesler çıkarmaya başlar* ;)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Taktik olarak ise ordum da kana susamış insan azmanları olduğu için (yaralı da olsalar akacak kan damarda durmaz.) Yakın savaşa girmelerini emrederdim. Ama cephane elverdikçe tabii ki. Bütün kale için 3-5 tane trebuchet yeterli bence. Onların yerine lort da orclar saldırırkenki gibi merdivencilerle girerdim direk. Zaten adamlar dediğine göre o kadar kana susamış ki ölücek bile olsa o surlara ulaşır. Gerisini zaten yakın dövüşçülerimiz öldürürdü. Kalenin içinden range savaşabilecek düşmanları (archerları mesela) hem kendi archerlarımla hem de trebuchet ve catapultlarla indirirdim. zaten içeriye sızdıktan sonra gerisi kolay. Bolca tecavüz olurdu diabolicin dediği gibi. (am i evil? yes i am :D) Bu arada unutmadan 2 tane de battering ram alırdım. Benden bu kadar. :) Bu arada black Sana şunu gönderiyorum. :tebrikz: (yani tebrikler)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Arkadaşım senin bu hazırladığın ortam,bir adamın ellerini ve kollarını kesip ağaçtan elma toplamasını istemeye benziyor...
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 walla cavapları okumadım ama yanıt çok basit. adamların arkasında tepe varsa bizim gibi erzak konvoyları da onlara ulaşamaz demektir. ayrıca hareket halindeki bir ordunun erzağı tükenmez. derhal kendi tepeme kampımı kurar, ordunun 1/3 ü ile kendi ikmal yollarımın güvenliğini sağlar 2/3 üyle de (hala düşmandan kalabalık) kuşatmayı götürür, adamların inlerinden çıkmasını beklerdim. 1.5 ay çok uzun bi süre diil. içerde adamlarım varsa daha da iyi. ulaşabildikler çavuşun üstündeki her adamı izleyip bi gece evini kundaklatmak suretiyle adamları kızdırarak saldırmaya zorlardım. ilk saldıran onlar olacağı için yüksek zemin avantajı da bende olacak zaten. /edit: ayrıca zaman benim lehime işlerken onların aleyhine çalışıyo. benim askerlerin iyileşip dinlenicekler. onlar git gide aç kalıp zayıflicaklar... Victory is imminent!!! [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 13 July 2003 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Herkes bi seyler yazmis bende bi kac soz soyliyim...kalenin disinda moat yoksa yada cukur kazilmamissa genis kalkanli birlikleri kale duvarinin dibine kadar legion taktigiyle getirebilirim.Bu bana kendi sharpshooter larimi surlardaki okculari halledebilecek kadar yakinlastirmami saglar tabi bu hareketten once gunler suren tas ve mizrak yagmuru baslatirim iceri bol bol cesit cesit hastalikli et atarim alevli taslarda cabasi kusatirken onemli olan kaledekilerin moralini bozup kaosa suruklemek panik yaptirmak inanclarini ve azimlerini kirmak neyse merdiven kule ip allah ne verdiyse yukari cikma calismalari icerisinde bulunurum e tabi yukarda hair guard durumunda askerler olucaktir sehitler verilicektir ama we have reserves :) neyse belli birsayida adami surlara cikartabilirseniz ordunun morali yukselicek ve rakibin moralide gocucektir neyse bi kac taktikten bende iste buyrun :)[hline]A little less conversation a little more action please
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bu zaten kale alma taktiği. ama böyle bişeyi ancak kalenin önlerinde zafer kazandıktan sonra denerim ben... kale doluyken saldırmak intihar olur. bi de yanlış anlamadıysam bizim katapultlar atamıyo kaleye kadar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 hidrolik pompayı icat eder kale kapısını açarım gerisi kolay:)[hline] Never was and never will be..
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 hmm ben bir kaleyi fet edicek kumandan olsaydım kaleden görülebilecek en iyi yere oradumu yığardım adamalar görsün tırssın diye bir tellalı bağırttırırdım kalenin kapısını açana bir sandık dolusu mücevher gece eylence düzenlerdim numaradan kendi kampıma belli bir mesafeden gürültülü bir müzik çalar adamları uyutmazdım kalenin içine vebalı hayvanların kanına batırılımış okları canım sıkılmaya başladığında kullanırdım yanan oklar vb içerideki adamlar iyice yıprandığında tabi bu arada kalenin altından tünelde kazılıyor top mncını artık ne vars onlrla surları güzel bir hacamat ederdşm tüneller bittiğinde yada mühendisler yaklaştık dediğinde yeraltı ve yer üstünden adam akını başlatırdım.
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yada daha gerçekçisini yaziim= Hasır duvarlar ördürtürdüm. Ordumu dalga dalga yukarı çıkarırdım her dalganın önünde hasırduvar. Aradanda Siege Ram. Siege Ram kapıyı zorlarken merdivencileri duvara yapıştırtırım. Gerisi gelecektir zaten. Ama dedeiğiniz gibi bir kaleyi kuşatmaya çalışan aptaldır.[hline] Never was and never will be..
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 bence bir kaleyi kuşatmak aptallık deyil zevk meselesidir eyere gücün erzağın varsa arsayı beyendiysen :) kuşatırsın kuştmak demek surlara hurra hücum deyildir öyle hiç birşey fetedemezsin bütün adamlar geberir :) kuşattınmı yıpratıcaksın nasıl olsa erzakları biticek :) delirticeksin adamları canın sıklıdığında uyuzluk yapıcak herghün teslim olun şukarda kerlı diye falan telal bağırtıcaksın ki erzakları bitmeden savşıcak halleri kalmadan bana teslim olsalar kaledeki askerleri kendi vatanlarına ihanet ve korkaklıktan asarım :-P
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Hayır o kolay yöntemi. "Denildiği gibi bir kale"gibin bişi demişim dikkatli okursan:) Teslim olma olayı çok az adamlarda erzak var bizde yok kırılan biz oluruz. Kaledekilerde boş durmuo heralde casusların erzakları sabotage edebiliteleri var. Zaten içeride senin ordunun yarısı kadar adam varsa yenildin gibi birşey.[hline] Never was and never will be..
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 birkere zwolf sen benim yanımda olsan yetersizlikten senide asardım kusura bakma :) kale hakkında istikbarat almadan kuşatmak çok aptalca olur adamlar kaç kişi ne nedir kalenin haritası surların yüksekliği ona göre çizilmiş planlar okların menzili savaş aletleri hakkında bilğiden tutta gerekirse insanlığa sığmıyacak bir kaç olaya kadar casuslra herşeyi yptırırdım ve bir çok hazırlık vs vs... yetersiz erzakla gitmek salaklıkta sınır tanımamak olur :) kaleyi kuştmak demek kaleden kuş uçurtmamak anlamın geliyor eyer adamlrın erzğı tahmin ettiğinden uzun daynıyorsa casusularını ve gözetleyenleri kırbaçlatır ceza verir gerekrise yenilerini koyrsın falan filan bunlar çok gaddarca gözükebilir fakat benim görüşüm bu iş böyledir.
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Herşeyden önce nickim "Zlorwf":), Şinik kaledekiler derken kaleyi savunanların casuslarından bahsediyorum sabotage'a kurban gidebilirsin. Ayrıca eğer sende yeterli erzak varsa bu kale nasıl kuşatılır şeklindeki soru malların malı bir soru olacaktır:)[hline] Never was and never will be..
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 zlorwf :) zwolf diye kalmış şimdi nasıl yani yeterli erzağım varsa bu kale nasıl kuşatılır derken erzakları nerde saklıyacaksın diyosan bir düzüne okcuyla bir düzüne askerin gece gündüz nöbettutuğu üstünde tuvalet yazan iyi kazılmış bir çokurun üstüne mühendislerim tarafından pırtik ve yanmaz hava almaz şekilde yapılmışı bir yerde saklarım ve yanına bir komut çdırı kurarım ki adamlr niye tuvalet bukadr korunuyor demsinler :)
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Şindikine, Herşeyden önce askerin düşmanın 2 katı ise yiyecek tüketimleride 2 katıdır.(Kısarım fln deme kaledekilerde kısmış minimuma getirmişler zaten.)Ama sınırsız yiyeceğin varsa şöle 2 ay kuşatırsın içerdekiler pes eder (nolur nolmaz pes edenleride yakarsın{malum veba})İşte bu yüzden bunun dışında herhangi bir taktikle kaleyi almanın çok zor olacağını söyledim. Sonracıma tünelcilik zor iş insanlar saldırmassan ne yaptığını anlarlar. (hiç smiley koymamımışım biraz koyayım:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):))[hline] Never was and never will be..
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Sonra hastalıklı et atıyım fln riskli işler kendi askerinde ölür(hem etlerden kaparlar hem kaleye girince içerden.)[hline] Never was and never will be..
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ben hastalıklı et atarım demedim eyer gerekli olursa hastalıklı hayvanların kanına bulanmış ok atarım ve okadar adama yeticek erzak olmasa baştada söylediğim gibi kuştmaya gitmek çok salakça olur kimi kuşatmalar varki senelerce sürüyor.
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Nasilsa adam çok dimi? Ohhh.. Bence adamlara ONUR meselesini açarim. Onlara bir sürü aciyi anlatirim (tabe düsmanlarin yaptiklari bizimkilerin yaptiklari deil) :) Sonra, Dev Merdivenler yaptiririm ve adamlara her gün bir çok defa sehre saldirmalarini emrederim. Ama saldirilarda merdiven kullandirtmam ?!? Çünkü bi planim var. :-) Bu sirada elbette biraz yaniltici oyunlara basvururum. Mesela at arabalari ve vagonlari gizlice ordudan uzaklastirir daha sonra saldirilar durmusken orduya tekrar geri döndürürüm.. Böölelikle Düsman bizim oradan ayrilmiyacagimizi ve orada daha çok uzun zaman bekleyecegimizi anlar. Buda onlari moralmen çökertir. Ayrica biraz kumara girecek ama en sevdigim sözlerden biri olan: "En büyük risk, risk almamaktir.." lafina uyaraktan belkide bütün orduma yepyeni bir güç katmak, düsmanlarimiza ise korku salmak için; Günes en tepedeyken(niye demeyin bööle olmasi daha hosuma gitti eheheehe) elimde bir savas baltasiyla ve altimda bir atla beraber sehrin kapilarina tek basima yaklasir, Onlarin okçularinin menziline girdikten sonra elimdeki baltayi havada sallar sonrada onu yaklasip sehir kapisina geçiririm!!! (yada tirsar ve yakinda bir yerde ama herkezin görebildigi bir yerde topraga saplarim :-p ) sonrada bagirir çagirir meydan okur ve atima binerek ordumdan yükselen tezahuratlar esliginde geri dönerim. Neden onlarin ok atmadiklarini sorarsaniz bu bir onur meselesidir ve sehrin kralinin bana ok atarak kendisini bir onursuz ve serefsiz ilan etmesi oldukca salakca olur. Kendi askerleri arasinda ki güven ve serefini zedeler. Kral oldugu için bööle bisi yapmaz. (insallah :P ) geri dönünce de askerlerime orada Ülkemiz ve ölenlerimiz için ölmelerini emrederim. Bunu seve seve kabul ederler. Çünkü benim ölüme meydan okuyarak oraya gidip bu gösteriyi yapmam onlara benimde canimi ortaya koydugumu gösterir.. Durmadan adamlarimi sehrin duvarlarina yollarim ve assa da onlar ölürken ve ölürken sarkilar söölerlerken ben her yolladiim gruba ülkelerinde birer kahraman olucaklarini ailelerine hayat boyunca bakilacagini söölerim. Bu sirada saldiran adamlarin ellerine hic silah vermem yada sadece ufaka silahlar veririm?!? Her gün yüzlerce adam kaybederim ama hepsi planimin bir parcasi olur. Yaklasik 1 hafta sonunda düsman yeteri kadar yorulmusken vede cephaneleri hatiri sayilir derecede harcandiginde saldiriyi durdururum. ?!? Ordumu geri ceker, tabe kapilariin açilmasi durumunda yakin mesafede tutarak beklerim. Her Seyi zaman halleder zaten. Veba mi? Salgin Hastalik mi? Alin size iste surlarin dibinde yatan yüzlerce, binlerce (uyy fazla kaybetmisim) ceset bunu saglayacaktir. Ortalama 1-1,5 haftada ona eklerseniz salgin hastaliklar sehirde dagilmaya baslar. Askerler surlarin dibinden yükselen igrenç kokular ve hastalik tehlikesine karsi surlari savunma güclerini istemeden azaltirlar. Cesetleri yakarlar dersenizde olsun buda bir seydir cünkü adamlarimin ölümden korkmadiklarini ve benim emirlerime hic karsiçikmadan uyucaklarini görürler. Askerlerimin intikam atesiyle yaip tutustugunuda anlarlar tabe. Ordum bu sirada sabirsiz bir bekleyis içinde saldirmayi beklerler. Onlarda orada hepimiz için ölen adamlarin yaninda ölmeyi yada surlardaki düsmanlarindan en az 1'ini yada 2'sini öldürmeyi 4gözle beklerler. Merdivenlerden bu 1-1,5 hafta boyunca oldukca fazla sayida yaptiririm, bu sirada manciniklari direk olarak dag tarafina paralel atese devam ettiririm cünkü atiklarimiz belkide dagda heyelan yada erozyon yada ne biliim onun gibi seylere yol açarlar. (insallah :) bu 2 oldu eee sans tanrisinin yardimina ihtiyacim var biraz) yada hic yoktansa sehre dediginiz gibi kayalar firlattiririm. kazi yaptirip adamlari yormam onlari merdiven ve olabiliyosa kusatma kuleleri yaptiririm. Adamlarimi zamani geldiginde sehre yaklastirir saldiriya hazirlatirim, sonra Atesli bi konusma yaparim: "Ordular ileriii ilk hedefimiz akdenizzz!!! höö?!? pardon..neyse devam edelim: "Yillardir bize yapilan her türlü kötülüge boynumuz bükük bir sekilde, elimizden hiç bisi gelmeden, kilimizi kipirtadamadan katlandik.Atalarimizin olan topraklarimiz elegeçirildi, Kadinlarimiz tecavüze ugratildi, çocuklarimiz öldürüldü, yaslilarimiz iskenceler esliginde igrenç zindanlarda hayata gözlerini yumdular.Bizler ise yillarca köle olduk. O zamanlar hiç bisi yapamiyorduk. Ama artik durum degisti, birlestik ve hepimizin alin teriyle, emegiyle, cesaretiyle, onuruyla ama en önemlisi intikam isteiyle bi ordu kurduk. Aylarca savastik onlari topraklarimizdan attik. (burda bir tezahurat kopar) Ordularini yendik (bir baska tezahurat daha) ve buraya kadar gelmeyi basardik. Simdi önümüzde bize yapilan bütün kötülüklerin sorumlusu olan adamin yasadigi yer duruyor. Burada o igrenç adam ve emrindeki o köpek askerleri var. Onu öldürüp sehrini yakalim askerlerini cehenneme yollayalim. Böölelikle birdaha kötüklerini kimsenin üzerinde uygulayamasinlar. Birdaha hiç kimse köle olmak zorunda kalmaz. Yurtlarindan atilmak zorunda kalmaz. Hiç bir çocuk aglamaz, hiç kimse tasalan
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 şindik aynı görüşteyiz silver ama bi eksik var.. Ben eleştrim soruya sana değil, ayrıca kana batırınca farklımı oldu(smiley koyiim biraz:):):):):):):):):):):):):):):):))[hline] Never was and never will be.. "r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:) BG'ye saygılar..
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: ZydarHellfire, 16 July 2003 17:25 tarihinde demiş ki: Nasilsa adam çok dimi? Ohhh.. Bence adamlara ONUR meselesini açarim. Onlara bir sürü aciyi anlatirim (tabe düsmanlarin yaptiklari bizimkilerin yaptiklari deil) :) Sonra, Dev Merdivenler yaptiririm ve adamlara her gün bir çok defa sehre saldirmalarini emrederim. Ama saldirilarda merdiven kullandirtmam ?!? Çünkü bi planim var. :-) Bu sirada elbette biraz yaniltici oyunlara basvururum. Mesela at arabalari ve vagonlari gizlice ordudan uzaklastirir daha sonra saldirilar durmusken orduya tekrar geri döndürürüm.. Böölelikle Düsman bizim oradan ayrilmiyacagimizi ve orada daha çok uzun zaman bekleyecegimizi anlar. Buda onlari moralmen çökertir. Ayrica biraz kumara girecek ama en sevdigim sözlerden biri olan: "En büyük risk, risk almamaktir.." lafina uyaraktan belkide bütün orduma yepyeni bir güç katmak, düsmanlarimiza ise korku salmak için; Günes en tepedeyken(niye demeyin bööle olmasi daha hosuma gitti eheheehe) elimde bir savas baltasiyla ve altimda bir atla beraber sehrin kapilarina tek basima yaklasir, Onlarin okçularinin menziline girdikten sonra elimdeki baltayi havada sallar sonrada onu yaklasip sehir kapisina geçiririm!!! (yada tirsar ve yakinda bir yerde ama herkezin görebildigi bir yerde topraga saplarim :-p ) sonrada bagirir çagirir meydan okur ve atima binerek ordumdan yükselen tezahuratlar esliginde geri dönerim. Neden onlarin ok atmadiklarini sorarsaniz bu bir onur meselesidir ve sehrin kralinin bana ok atarak kendisini bir onursuz ve serefsiz ilan etmesi oldukca salakca olur. Kendi askerleri arasinda ki güven ve serefini zedeler. Kral oldugu için bööle bisi yapmaz. (insallah :P ) geri dönünce de askerlerime orada Ülkemiz ve ölenlerimiz için ölmelerini emrederim. Bunu seve seve kabul ederler. Çünkü benim ölüme meydan okuyarak oraya gidip bu gösteriyi yapmam onlara benimde canimi ortaya koydugumu gösterir.. Durmadan adamlarimi sehrin duvarlarina yollarim ve assa da onlar ölürken ve ölürken sarkilar söölerlerken ben her yolladiim gruba ülkelerinde birer kahraman olucaklarini ailelerine hayat boyunca bakilacagini söölerim. Bu sirada saldiran adamlarin ellerine hic silah vermem yada sadece ufaka silahlar veririm?!? Her gün yüzlerce adam kaybederim ama hepsi planimin bir parcasi olur. Yaklasik 1 hafta sonunda düsman yeteri kadar yorulmusken vede cephaneleri hatiri sayilir derecede harcandiginde saldiriyi durdururum. ?!? Ordumu geri ceker, tabe kapilariin açilmasi durumunda yakin mesafede tutarak beklerim. Her Seyi zaman halleder zaten. Veba mi? Salgin Hastalik mi? Alin size iste surlarin dibinde yatan yüzlerce, binlerce (uyy fazla kaybetmisim) ceset bunu saglayacaktir. Ortalama 1-1,5 haftada ona eklerseniz salgin hastaliklar sehirde dagilmaya baslar. Askerler surlarin dibinden yükselen igrenç kokular ve hastalik tehlikesine karsi surlari savunma güclerini istemeden azaltirlar. Cesetleri yakarlar dersenizde olsun buda bir seydir cünkü adamlarimin ölümden korkmadiklarini ve benim emirlerime hic karsiçikmadan uyucaklarini görürler. Askerlerimin intikam atesiyle yaip tutustugunuda anlarlar tabe. Ordum bu sirada sabirsiz bir bekleyis içinde saldirmayi beklerler. Onlarda orada hepimiz için ölen adamlarin yaninda ölmeyi yada surlardaki düsmanlarindan en az 1'ini yada 2'sini öldürmeyi 4gözle beklerler. Merdivenlerden bu 1-1,5 hafta boyunca oldukca fazla sayida yaptiririm, bu sirada manciniklari direk olarak dag tarafina paralel atese devam ettiririm cünkü atiklarimiz belkide dagda heyelan yada erozyon yada ne biliim onun gibi seylere yol açarlar. (insallah :) bu 2 oldu eee sans tanrisinin yardimina ihtiyacim var biraz) yada hic yoktansa sehre dediginiz gibi kayalar firlattiririm. kazi yaptirip adamlari yormam onlari merdiven ve olabiliyosa kusatma kuleleri yaptiririm. Adamlarimi zamani geldiginde sehre yaklastirir saldiriya hazirlatirim, sonra Atesli bi konusma yaparim: "Ordular ileriii ilk hedefimiz akdenizzz!!! höö?!? pardon..neyse devam edelim: "Yillardir bize yapilan her türlü kötülüge boynumuz bükük bir sekilde, elimizden hiç bisi gelmeden, kilimizi kipirtadamadan katlandik.Atalarimizin olan topraklarimiz elegeçirildi, Kadinlarimiz tecavüze ugratildi, çocuklarimiz öldürüldü, yaslilarimiz iskenceler esliginde igrenç zindanlarda hayata gözlerini yumdular.Bizler ise yillarca köle olduk. O zamanlar hiç bisi yapamiyorduk. Ama artik durum degisti, birlestik ve hepimizin alin teriyle, emegiyle, cesaretiyle, onuruyla ama en önemlisi intikam isteiyle bi ordu kurduk. Aylarca savastik onlari topraklarimizdan attik. (burda bir tezahurat kopar) Ordularini yendik (bir baska tezahurat daha) ve buraya kadar gelmeyi basardik. Simdi önümüzde bize yapilan bütün kötülüklerin sorumlusu olan adamin yasadigi yer duruyor. Burada o igrenç adam ve emrindeki o köpek askerleri var. Onu öldürüp sehrini yakalim askerlerini cehenneme yollayalim. Böölelikle birdaha kötüklerini kimsenin üzerinde uygulayamasinlar. Birdaha hiç kimse köle olmak zorunda kalmaz. Yurtlari zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 süper quotecu Zlorwf![hline] Never was and never will be.. "r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:) BG'ye saygılar.. ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 eee açikladim okadar :-) orda bunu tek basima yapiyorum ve meydan okuma oda surlardan ok atarak karsilik verirse bu onursuzluk olur dimi? Onlar kötü ama onursuz olduklarini sanmam.. Ama vurulursam o sirada askerlerim saldirir ve bence vurulursam daha iyi hehehe adamlar manyak gazlanir valla surlai fln tirmanirlar hatta bazilari sura kendilerini atmak suretiyle yikarlar :-) ben de tabe ölürken biraz küfür ederim iyyy :)[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yanlış düşünüyorsun Kralın yada Generalin Savaşın başında ölmesi ve ordunun bunu izlemesi hezimetle sonlanır. Ayrıyetten yönetilmeyen bir ordu ne kadar gaza gelirse gelsin kaleyi alamaz:)[hline] Never was and never will be.. "r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:) BG'ye saygılar.. Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/467038-biz-gideriz-ku%25c3%25beatmaya-hey-ya-hey/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 süper quotecu Zlorwf![hline] Never was and never will be.. "r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:) BG'ye saygılar..
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 eee açikladim okadar :-) orda bunu tek basima yapiyorum ve meydan okuma oda surlardan ok atarak karsilik verirse bu onursuzluk olur dimi? Onlar kötü ama onursuz olduklarini sanmam.. Ama vurulursam o sirada askerlerim saldirir ve bence vurulursam daha iyi hehehe adamlar manyak gazlanir valla surlai fln tirmanirlar hatta bazilari sura kendilerini atmak suretiyle yikarlar :-) ben de tabe ölürken biraz küfür ederim iyyy :)[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yanlış düşünüyorsun Kralın yada Generalin Savaşın başında ölmesi ve ordunun bunu izlemesi hezimetle sonlanır. Ayrıyetten yönetilmeyen bir ordu ne kadar gaza gelirse gelsin kaleyi alamaz:)[hline] Never was and never will be.. "r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:) BG'ye saygılar..
Öne çıkan mesajlar