Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 odchu said: @Kanuni, milestoneda "noise cancelling microphone" dedikleri su ikinci mikrofon gorunur bir yerde mi? Nerdedir bu biliyor musun? hic duymadim gormedim , az once googleadigimda icinde bir yerlerde ama disaridan gorunmedigini okudum ama ne kadar dogru bilemiyorum.
odchu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 @kanuni, buldum sanirim heh. Yukardaki kulaklik girisinin yanindaki yarik ikinci mikrofon oluyor; muhtemelen temiz tutmak lazim burayi. @dasaa, milestone u almayi dusunursen mumkunse bir telefon gorusmesi denemesi yapmadan alma ya da ses kaydi ile kendi sesini dinle; karsi tarafa giden sesde bir bogukluk, yankilanma var mi denemesi icin. Nexus 1'da da bu problemle karsilasilmis, heralde android sistemiyle alakali; noise cancellation olayinda Bu arada milestone icin de 2.1 os guncellemesi yayinlandi.
matama Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 odchu nexus kullaniyorum herkes super geliyo sesin diyo yalniz tek problem tam kulaginda olmali ole omzunla falan tutarsan gitmiyo ses
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Evet sanirim o arkadaki mikrofonu kapatinca etkileniyor, nexusda da arkasinda 2. mic
Öne çıkan mesajlar