Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 odchu said: @Kanuni, milestoneda "noise cancelling microphone" dedikleri su ikinci mikrofon gorunur bir yerde mi? Nerdedir bu biliyor musun? hic duymadim gormedim , az once googleadigimda icinde bir yerlerde ama disaridan gorunmedigini okudum ama ne kadar dogru bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 @kanuni, buldum sanirim heh. Yukardaki kulaklik girisinin yanindaki yarik ikinci mikrofon oluyor; muhtemelen temiz tutmak lazim burayi. @dasaa, milestone u almayi dusunursen mumkunse bir telefon gorusmesi denemesi yapmadan alma ya da ses kaydi ile kendi sesini dinle; karsi tarafa giden sesde bir bogukluk, yankilanma var mi denemesi icin. Nexus 1'da da bu problemle karsilasilmis, heralde android sistemiyle alakali; noise cancellation olayinda Bu arada milestone icin de 2.1 os guncellemesi yayinlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 odchu nexus kullaniyorum herkes super geliyo sesin diyo yalniz tek problem tam kulaginda olmali ole omzunla falan tutarsan gitmiyo ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Evet sanirim o arkadaki mikrofonu kapatinca etkileniyor, nexusda da arkasinda 2. mic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar