NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Cep telefonumu degistirecegim, kararsiz kaldim. Ikiside uzel gozukuyor aslinda. Iphone iyi hos ama flash player olmadan nette dolasmak kasmazmi? Internetin yarisi yalan oluyor gibi flashsiz. Droid baya iyi gozukuyor ama daha cok yeni... Artilari eksileriyle falan bi yardimci olun cansinboylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 iphone applications >> all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Su an icin dedigin dogru, ama Droid ilerde gecer iphone u gibi geliyor bana. Bide flashsiz internet bana cok feci bisi gibi geliyor teoride, ama pratikte nasil bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 pratikte advertise lari gormuyosun traviandır, büyütücülerdir falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Buyutuculeri gormemek iyi degil, bana lazim degilde arkadasa lazimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Efenim htc hd 2 ,n97,google un teli ve blackberry storm gecti elime . Hepsini kullandim fakat emin ol hicbiri iphone gibi olmadi suanda bu mesaji 3gs den yaziyorum gercekten hassasiyet ve internet hizi muthis arayuzu muthis gercekten pisman olmazsin emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Hayir bide nisan-haziran arasi IPhone 4g cikiyomus diye soylentiler var, beklesemmi napsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Abi tek e yetisemezsin ben 1 aydir kullaniyorum gercekten cok memnunum yani kagida dokunce butun telefonlar iphone u eziyo fakat telefona sahip olunca cocugun gibi oluyo hergun siliyorun ellerimi 4 5 kere fln yikiyorum kesinlikle 3gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 evet bu senenin ortalarında yenisi cıkacak diye okumustum ben de bikac ay once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 haziranda amerikada lanse edilebilir diye biliyorum. avrupaya gelisi 2010 sonu 2011 basi gibi olur gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 gene derken? eylülde geliyor türkiyeye 2 senedir. 4. nesil iphone da muhtemelen temmuzda wwdc'de duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 apple her sene yeni bir iphone duyurma planinda. o yuzden alacaksan ya hemen al, ya 8-9 ay bekle. 8-9 ay diyorum, cunku ilk gelen urunleri almak cok zor oluyor, hemen tukeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Sailor said: gene derken? eylülde geliyor türkiyeye 2 senedir. 4. nesil iphone da muhtemelen temmuzda wwdc'de duyurulur. amerika surumunden 6 ay sonra falan geliyor manasinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 al sen, satarsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar