Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Andre Card aranior!.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Phantomu daha pahalıya satabilirsin ben 400 civarı gördüm hep, andrelerimi de 200-225 arasından topladım bence direk trade yerine phantomu sat 1-2 gün bekle elbet satan görürsün oyunda.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue
Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Mesaj tarihi:
Yukarda pazar alanı topiqi vardı zaten ama bende ihtiyaçlarımı buraya yazayım.

Bunny Band, 2X Critical Ring(veya Cobold card) +7 3ssli Xbow, Crystal pump. :)
Biraz fazla oldu ama neyse.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
Ben biraz uzak kalmışım sanırım piyasadan, gerçi cardları 1 ay önce aldığım düşünülürse fiyattaki hata normaldir sanırım. Evet andreler 300-400 arası değişmeye başlamış ama sabırlı olun bekleyin sonra benim gibi 3mden angel wing alıp 2dk sonra 2me görünce ağlamayın.:-)[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue
Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Mesaj tarihi:
Maxa onları ben haftaya çok görecem :(.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
said:
Sage, 25 Temmuz 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
Maxa onları ben haftaya çok görecem :(.

??? Nası yane[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue
Mesaj tarihi:
Alışveriş olayları. Tekrar kendi accime dönüyorum bu hafta içinde.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

• Yeni Oluştur...