BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Phatom of opera ile trade edebilirim elinde bu carddan olan warsa.[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 6x/3x [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp|
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Phantomu daha pahalıya satabilirsin ben 400 civarı gördüm hep, andrelerimi de 200-225 arasından topladım bence direk trade yerine phantomu sat 1-2 gün bekle elbet satan görürsün oyunda.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Yukarda pazar alanı topiqi vardı zaten ama bende ihtiyaçlarımı buraya yazayım. Bunny Band, 2X Critical Ring(veya Cobold card) +7 3ssli Xbow, Crystal pump. :) Biraz fazla oldu ama neyse.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ya eger elinizde warsa bana satabilirmisiniz 225kdan. cok lazim aramiyim simdi[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 6x/3x [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp|
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 andre card 350k deılmı[signature][hline]Ragnarok<=> LvL 7X/4X AssassiN <=>Shindei-TR LvL 5X/4X Acolyte(Monk)<=> v0id
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ben biraz uzak kalmışım sanırım piyasadan, gerçi cardları 1 ay önce aldığım düşünülürse fiyattaki hata normaldir sanırım. Evet andreler 300-400 arası değişmeye başlamış ama sabırlı olun bekleyin sonra benim gibi 3mden angel wing alıp 2dk sonra 2me görünce ağlamayın.:-)[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Maxa onları ben haftaya çok görecem :(.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Andre Card Geffen de bir merchantda görmüştüm 350k[signature][hline]HaD£S®
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Sage, 25 Temmuz 2004 21:59 tarihinde demiş ki: Maxa onları ben haftaya çok görecem :(. ??? Nası yane[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Alışveriş olayları. Tekrar kendi accime dönüyorum bu hafta içinde.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Öne çıkan mesajlar