fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 800mb' lık cd almaya üşendiğim için, elimdeki 700-750mb arası divxlerin boyutlarını küçültüp, 700'lük cd lere yazmak istiyorum.. Bunun için yardımlarınızı rica ediyorum :) Ses ayarlarıyla ilgili bişiler okudum forumlarda ama fazla bişi anlayamadım, açıklayıcı bişiler yazabilirseniz ya da kaynak gösterirseniz sevindirik olurum :P şimdiden teşekkürler.. :)[signature][hline]La mort n'est rien, mais vivre défait et déshonorant est de mourir quotidiennement.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 şu anda filmleri 700'lüklere yazdım ( helal olsun bana :P ) .. sorun yok gibi ... ama yinede bu divx boyutunu küçültmeyi açıklıyacak birileri varmı acaba? :)[signature][hline]La mort n'est rien, mais vivre défait et déshonorant est de mourir quotidiennement.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 750mblığı nasıl yazdın 700lük cdye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 walla bende pek anlayamdım, filmlerin boyutları normalde mesela 720 mb görünüyor, ama özellikler-diskteki boyutuna bakınca 695 mb çıkıyor.. aslında ufak bi göz yanılması-yanlış anlaşılma gibi bişi :) sanırım benim hatam :P[signature][hline]La mort n'est rien, mais vivre défait et déshonorant est de mourir quotidiennement.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hdd ile cd dosya yapisi arasindaki farktan kaynaklaniyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 eğer video cd şeklinde yazmışsan sığar. video cd yazarken filmin dakikasına bakar 80 dakikaya kadar bütün filmleri yazabilir isterse 800 mb olsun film.[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 dr. divx adlı programı kullanabilirsin. kullanışı gayet kolay bir program.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Eğer filmin sesi zaten mp3 formatındaysa o zaman videoyu tekrar encode etmen gerekir, uzun sürer. Eğer filmin sesi AC3 ise bunu mp3'e çevirirsen yerden tasarruf edebilirsin. Bunun için nandub(virtualdub sorun çıkarır) kullanabilirsin. Ses ile görüntüyü ayırıp sesi mp3'e çevirirsin besweet programı ile sonra nandub ile tekrar mp3 dosyası ile görüntüyü birleştirirsin. Eğer ses mp3 ve dosya 800 mb ise o zaman işin uzar :D Görüntüyü tekrar encode etmelisin. Bunun için hem nandub hemde virtualdub kullanman gerek. Virtualdub'ı görüntüyü tekrar sıkıştırmak için nandub'ıda görüntü ve sesi ayırmak ve tekrar birleştirmek için kullanıcaksın. Görüntü sıkıştırma videonun çözünürlüğüne göre değişir. Görüntü kalitesine göre pek deişmez. 320x240 gibi düşük bir çözünürlükse hızlı olur. 640x480 gibi yüksekse o zaman yavaş olur. Filmin görüntüsünün çözünürlüğüne veya sesin formatına GSPOT programı ile bakabilirsin. Ne yapacağına karar verirsen ayrıntılı anlatırım Besweet, Virtualdub, Nandub kullanmasını.[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 26 Temmuz 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Dr.divx tir senin aradığın.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar