Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Biri bana XP'ye PCI modem tanıtma ve DSL için Local Area Network kurma işlemlerini adım adım anlatabilir mi ? ( aslında sorun biraz söyle Local Area Network ayarlarında modemin gözükmesi gerekirken ethernet karti gözüküyor ama hiç bir şekilde modemi göstermeyi başaramadım. )[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 modem gozukmez zaten, modemin baglı oldugu ethernet gozukur, orda bi problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ama aksilik var Local Area Network de Modem gözükmüyor kesinlikle. ama modemin ayarlarına baktığında hattı görüyor. tanıtılması gereken bir şey mi tanıtılmamış veya ne yapılması unutulmuş bunu anlamanın en iyi yolu birinin adım adım bana yazması bu işlemi.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 pardon ya, pci demisin hehe ben yine ethernet uzerinden baglanan bi modem sandim .. driverlarla cebellesmen gerekiyor gibi gorunuyor ama kullanamdim o tarz bi alet tam olarak bisey diyemicem malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ben de hep usb kullandım veya usble uğraştım ama bu pci işini çözemedim. ya da xp de nasıl olacağını bilmiyorum.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben düşünüodum Zoom'un internal adsl modemini ama almadım. Internete girebiliomusun ? Zoom'un console'a ulaşabiliomusun ? Ulaşabiliosan belki mevcut ethernet kartıyla entegre çalışıodur. İrdelemek lazm.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Modem alcatel , zoom değil . bir arkadaşım için soruyorum bunları.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar