Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Yaw bi kac seneder bende bu war ama usengecliimden sorunu anca simdi yaziom. Belese almistim fuardan cekilisten. Bi kac kez duzgun calisti simdi takiosun flm Online tusu war ustunde o yanip sonuo direkt yanmasi lazim ama nasi halletcez o sorunu. Xp home Eng kullaniom bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 xp driver ı cikmadi o aletin ole bi sorunu vardı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 xp den once de wardi bu sorun yannis hatirlamiosam . yani Xp Canon BJC 5500 bulundu diye alttan yazi gecio ztn ama online tusunda sanirim prob nasi online edicem sorun nerde cakamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ben de baktım burdaki alete ama power kablosunda sorun var sanırım acılmıo hehe sen bilg le arasındaki kabloyu kontrol et .. arada bundle falan varsa onlarda sorun olabilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar