Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ehem telefon faturaları ve boru arasındaki ilişkiyi bilmeyen yoktur sanırım :) bu avea nın 4köşe diye bi olayı varmış grup içi 60.000 tl/dk fln iyi gözüktü gözüme bundan almayı düşünüyorum kızarkadasımla kendime de avea nın sitesinde yazmıyo hat açtırmak kaç para?[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 faturali hat işte 60.000tl/dk dediğime göre :) bende öyle tahmin ediyorum hade bakalım[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 abi kız arkadası olayı diyosan cep partner al direk hiç düşünmeden[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 cep partner varmı ki hala? eee telsim in sitesinde bitti yazıyo? yoksa bende ondan alcaktım yane :)[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hmm bak bunu bilmiyodum.. O zaman evet sanırım avea mantıklı.. birbirinizi aradıkça kontörle dolar mutlu olursunuz.. sdfs[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 troil nsaıl almış onu cakamadım ben :)[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
cpasha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 valla bende yeni aldım avea hat 2 tane aldığımda zaten açıktı hatlar.. 25 er den 50 milyon bayıldım.. ama tarifeleri gerçekten çok muhteşem..[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar