alperozg Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 walla ne yap et garantiye sok onu, cidden çok pahalıymış kulaklık
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gittim bugun apple store'a appointment gerekiyor dediler, turkiye'den aldıgımı falan da soyledim sorun etmediler. geldim eve aldım ravdevu yarın 6.40'ta gostericem, yenisini verecekler herelde.
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aldım yenisini. hic laf atlatmam bile gerekmedi, direkt yenisini getirip verdiler yani. remote olmadan muzik dinlemeye calısmak cok buyuk bi iskenceymis bunu da anladım.
alperozg Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 iyi olmuş hakkaten, insanları uğraştırmadan böyle şeyler yapmaları lazım zaten
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi ilk cikanlarin nesi kotu yapmayin yau sarji dolu olduktan sonra bitmiyor nerdeyse her gun en az 3-4saat dinliyorum bi hafta sonra anca sarj isigi turuncuya donuyor kendi kulakliklari dandikti ama onu da ustun alman teknolojisi sennheiser le halletim
gecko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 103 liraya ipod kulaklığı abartı olmuş, yok bunun çakması falan?
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 103 liraya kimse almaz zaten. 20 lira daha verir bir ipod daha alırsın. türkiye'de boyle malesef fiyatlar, o vergiler bi taraflarına kacar insallah. gerci avrupa'da da bedava degil tabi, apple'ın pahalı fiyatları yine heryerde gecerli. ama turkiye'ye kıyasla daha "normal".
throine Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ben de almayi dusunuyordum ama tuslari kulaklik uzerinde yapmalari kotu olmus. Sirf bu yuzden vazgectim.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bu yeni nesil shufflelar sadece kendi kulaklıklarıyla mı çalışıyor? makinenin 5 katı para sayıp alınan in-ear'larla çalışmıyorsa yalan olmuş
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 remote'u olan her kulaklıkla calısır apple'ın sattıkları arasında. apple store'da satılanların dısında var mı calıstırabilen bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar