Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPod Shuffle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gittim bugun apple store'a appointment gerekiyor dediler, turkiye'den aldıgımı falan da soyledim sorun etmediler. geldim eve aldım ravdevu yarın 6.40'ta gostericem, yenisini verecekler herelde.
Mesaj tarihi:
aldım yenisini. hic laf atlatmam bile gerekmedi, direkt yenisini getirip verdiler yani. remote olmadan muzik dinlemeye calısmak cok buyuk bi iskenceymis bunu da anladım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi ilk cikanlarin nesi kotu yapmayin yau sarji dolu olduktan sonra bitmiyor nerdeyse her gun en az 3-4saat dinliyorum bi hafta sonra anca sarj isigi turuncuya donuyor kendi kulakliklari dandikti ama onu da ustun alman teknolojisi sennheiser le halletim
Mesaj tarihi:
103 liraya kimse almaz zaten. 20 lira daha verir bir ipod daha alırsın. türkiye'de boyle malesef fiyatlar, o vergiler bi taraflarına kacar insallah.

gerci avrupa'da da bedava degil tabi, apple'ın pahalı fiyatları yine heryerde gecerli. ama turkiye'ye kıyasla daha "normal".
Mesaj tarihi:
remote'u olan her kulaklıkla calısır apple'ın sattıkları arasında. apple store'da satılanların dısında var mı calıstırabilen bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...