alperozg Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 walla ne yap et garantiye sok onu, cidden çok pahalıymış kulaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gittim bugun apple store'a appointment gerekiyor dediler, turkiye'den aldıgımı falan da soyledim sorun etmediler. geldim eve aldım ravdevu yarın 6.40'ta gostericem, yenisini verecekler herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aldım yenisini. hic laf atlatmam bile gerekmedi, direkt yenisini getirip verdiler yani. remote olmadan muzik dinlemeye calısmak cok buyuk bi iskenceymis bunu da anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 iyi olmuş hakkaten, insanları uğraştırmadan böyle şeyler yapmaları lazım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi ilk cikanlarin nesi kotu yapmayin yau sarji dolu olduktan sonra bitmiyor nerdeyse her gun en az 3-4saat dinliyorum bi hafta sonra anca sarj isigi turuncuya donuyor kendi kulakliklari dandikti ama onu da ustun alman teknolojisi sennheiser le halletim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 103 liraya ipod kulaklığı abartı olmuş, yok bunun çakması falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 103 liraya kimse almaz zaten. 20 lira daha verir bir ipod daha alırsın. türkiye'de boyle malesef fiyatlar, o vergiler bi taraflarına kacar insallah. gerci avrupa'da da bedava degil tabi, apple'ın pahalı fiyatları yine heryerde gecerli. ama turkiye'ye kıyasla daha "normal". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ben de almayi dusunuyordum ama tuslari kulaklik uzerinde yapmalari kotu olmus. Sirf bu yuzden vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bu yeni nesil shufflelar sadece kendi kulaklıklarıyla mı çalışıyor? makinenin 5 katı para sayıp alınan in-ear'larla çalışmıyorsa yalan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 remote'u olan her kulaklıkla calısır apple'ın sattıkları arasında. apple store'da satılanların dısında var mı calıstırabilen bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar