kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 baslik herseyi acikliyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 hakkaten ya.. eva ve karakter transferi ile ilgili bilgi yok mu hiç bi yerde?[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 valla ben oyuna ara verdim yaklasık haziran basından beri dogru duzgun oynamıyorum Eva serveri gelirse orda devam edicem[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 bu topici l2 nin sitesinde forumlara açmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 " Thank you for your interest in Lineage][. We are very sorry to inform you that, we are having no plans to launch servers exclusively dedicated to Europen players, at this point of time. Whenever this will be done, an information regarding the same will be posted on the official website of Lineage][. Please don't contact our support team asking about Europen servers. "[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 thread de; GM : Sorry, I know you guys are eager for news, but don't bump the threads. We know you want information, but a lot of our plans for Europe are under wraps in consideration of marketing strategy and competition. En yakın tarih 2005 başı yeni server için, server transferi hakkında bişey yok benim bildiğim. [signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 24 Temmuz 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bu adamlar oyunu oldurmeye calisiyor bence server acmak cokmu zor birsey ya birakicam bu oyunu 2-3 ay icinde developerlarin destegi boyle devam ederse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Knock knock :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 fmea doğru söyler illa saatlerce oynamayı gerektiren bir oyun. çok zor para ve exp gain var bilemiyorum en iyisini yapıyon galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 evet dun giran castle siege den sonra...erica da benim bildigim tek turkce konusan kisiye butun itemlerimi verdim :)zaten 1.5 milyon borcu vardi borc silindi bide bi suru items aldi ,nasil sevindi anlatamam... i quited already yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar