tunca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ipod touch almayı düşünüyorum da almadan önce şu olayı bir öğreniyim dedim. 1. Bazı dosya türlerinde ogm mesela videonun içinde bir kaç çeşit subtitle ve audio streami olabiliyor. bunlardan istediklerimi seçerek mov/mpeg4 formatına dönüştürebilen bir program var mı, googleladım ama tam bu işe yarayan bişey bulamadım. 2. aynı şekilde subtitle dosyası ayrıyken video ile subtitle dosyasını birleştirerek mov/mpeg4 formatına dönüştüren bişi lazım. 3.ipod touch pdf destekliyor bildiğim kadarıyla, otobüste dolmuşta vs pdf kitap atıp okumak için ne kadar uygundur, kullanımı rahat mıdır, deneyen yorumu olan var mı? 4. kaybolan eski ipodum'a rockbox isimli bişi yüklemiştim bunun sayesinde ipoda dosya atarken itunes kullanmak yerine harddiske atar gibi kolayca şarkı atabiliyordum ipod touch için de böle bişi kullanan var mı? nasıl yapılır bunlar, çok uğraştırır mı ? ona göre alıp almama kararım değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 universal document converter la pdf atabilirsin iyi oluyo rahat okunuyor ama ışığı sürekli açık kaldığından pil ömründe sorun olabilir. videora iphone converter var video formatı değiştirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 video convert ilk başlarda baya problem oluyor alt yazı okunmuyor, ses senkronlanmıyo falan derken baya zaman alabilmekte. 2-3 video çevirdikden sonra oranları öğrendiğinden işin çok daha kolay oluyor. bu cevirmenin süreside bilgisayarının işlemcisine göre değişiyor, zaten artık hemen hemen tüm dizileri sinema filmlerini yabancı torrentlerde iphone türevleri için çevrilmiş halini yayınlıyorlar sana kalıyor sadece altyazı gömmek oda çok uzun bir iş değil video formatı çevirmeye kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Hazır burada böyle bir konu varken yenisini açmayayım. Arkadaşlar ipod touch da film yükleme ve altyazı olayı nasıl yapılıyor adım adım anlatabilecek olan biri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 NoS said: Hazır burada böyle bir konu varken yenisini açmayayım. Arkadaşlar ipod touch da film yükleme ve altyazı olayı nasıl yapılıyor adım adım anlatabilecek olan biri var mı ? google it kılıbık herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar