di Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Selamlar, Gidip gozluk almam lazim. Muayneye gidicem birazdan, cikista da gozluk falan alicam -10 senedir takmiyorum, kaybettigimden beri. Simdi cercevesiz gozluk isticem. En son muhatap oldugumda bu tip seyler icin gozlukculerle, optikcilerle epeyce para istemislerdi. Boyle az gecireninden, Goztepe, Kadikoy civarinda, isinde iyidir diyebileceginiz gozlukcu var midir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 umut optik var göztepe benzincinin hemen karşısında garanti baknasının yanında ya da tnıdığım diye bana hep iyi fiyat çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Abi ustune bindirmez selamini soyleyince di mi ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ehah sanmam hoş benim de yakın zamanda gözlük camlarını değiştirtmem gerekiyor da çok üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 çok iyi bir yer önerebilirim, biraz çatlak bir eleman çalışıyor. son derece makul fiyatlara gözlükler var fakat adam eminönünde, gözlükçüler hanında doğubankın yanında. apo dersen gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 apo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ahanda şurada gardaş.. http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/030/2/f/_finalfantasyfinger__by_Commander_Luminaire.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hastanedeyim para odemek icin bekliyorum su anda. mucizevi sekilde gozlerim saglam cikti. 10 sene once bozuktu gozlugumu kaybettigimde. O_o diger yandan bu goz segirmeleri gozden degilse daha fena biseyden olabilir diye fena bi kurt dustu icime. yorgunluk deniyor genelde ama cok siddetli benimkiler ve uzun suredir var. korkuyorum behlul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dasaaa said: ahanda şurada gardaş.. http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/030/2/f/_finalfantasyfinger__by_Commander_Luminaire.gif eyvalah bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 di said: mucizevi sekilde gozlerim saglam cikti. çıplak görüyosun yani milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar