ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 hm. şuanda indiriyorum.. bakalım işe yarayacak mı.. yaramazSa? dediğin gibi UpdaTe'le mi uğraşCam? oyoyoyoyoyyyy![hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 birincisi yükleme işe yaramadı.. tam tersine boşu boşuna internette durdum. ikincisi diğer dosyalara dokunmadan sadece windows'u silmeyi buldum. üçüncüsü ise şuanda bilgisayar fıstık gibi oldu. hiçbir sorunum yok. ama ekran kartı düşük geldi bi oyun için. zaten bilgisayarı update etmem lazım.. geforcemx + P4 + 40GB HarddiSk + 512Mb ram v.s. anlaşılan şuki baya pahalıya patlayacak sanırım bu bana =] P.S.:ama yeniden almaktan iyidir. e bide alacağın yer tanış çıkınca, dahada bi ii oluo taße(madDi açıdAn) :D[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar