ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 arkadaşlar kafayı sıkıracam ya! Sorun şu.. Bilgisayar program veya oyun yüklemeye kalktığımda şu hatayı veriyo.. ama daha önceden yüklemiş olduğum oyun ve programlar hatasız çalışıyor! Neden böyle birşey yapıyor?? ve FORMAT atmadan kurtarmak için napmam lazım? Plz. yardım.. Fitil oldum yaa :-( tHaNkS !P.S.: 2.Windows'u yüklesemde 1.üstüne işe yaramıyor..[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push heremy icq no: 97135892if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 29 April 2003 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 resim çıkmıyor.. bir düzeltirsen.. yardımcı olacaklardır sanırım..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ...site açmıyo resmi.:-( bidakka başka siteye atim... http://www.geocities.com/kaya_serhat/hata.jpg gözüküomu şimdi?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 29 April 2003 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ühüh :( burasıda açmıyor :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 nie açmıyoooooooo! http://www.geocities.com/kaya_serhat/hata.jpg http://www31.brinkster.com/shekilforum/hata.jpg[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail [Bu mesaj Nefr tarafından 30 April 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 brinksterde limitini doldurmuşsun :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 http://www.geocities.com/kaya_serhat/sss.htm al sayfa olarak attım tıkla. artık açılır yani :)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 evet :) neyse kastın o kadar ama :( prdn neyse bilmiyorum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: orc_lord, 29 April 2003 20:02 tarihinde demiş ki: evet :) neyse kastın o kadar ama :( prdn neyse bilmiyorum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* harbi kastım kasmasına ama.. sonuç..lem kesecem seni gel buraya :D YARDIM EDECEK ARKİDİŞLERRRRRRRR!! :)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 :) :lol:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bi virüs taraması yap, sonra da eksik *.dll falan var mı bi kontrol et. Olmazsa bilgisayara bi format/u yap sil baştan başla :-P :)(yedeklemeyi unutma :-P )[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 eksik dll dosyalarını nası kontrol edeceksin? bide en önemlisi sadece windows su silip yeniden yükleme şansım var mı diğer bilgilere dokunmadan?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 utiliteslemiydi onda olsun bilginde iyi oluyor onlar :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Valla windowsu yeniden yükleme gibi bi şansının olması lazım, ama bilemicem doğrusu. yanıltmak istemem şimdi bişi olur bilgisayarına benim başıma kalır :)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 :) euhe valla sadece windows'u silebilme gibi bir şansım olsa keşke ne güzel olur. ya napacam bu hatayıııııııııııı! :-)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Donanım&Yazılım bölümüne yazsaydın iyi olurdu.[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 haklısın.. bi türlü akıl edemiom şunu yaa:) bu konu dışı bölümü bende bağımlılık yaptı herbişeyi buraya yazar oldum bea. orayada açim topic'i dur.. lem amma uğraştırdı beni bu hata yaf.. :D[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: ShekiLChoCuq, 29 April 2003 19:42 tarihinde demiş ki: orayı sildim burayı da silerim/nefr Ne yapcan e yapcan? Anlamadım?[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Nefr tarafından 30 April 2003 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ???[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hangi windows surumunu kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 İşletim sistemin ne?[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Evet bu gibi sorunlarda işletim sistemi, Service Pack durumu vs. gibi bilgileri verebilirseniz insanlar daha fazla yardımcı olabilir..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bu hatayı internetten arat.sona çıkan sitelerin birinde çözümü vardır. virüs tarat olmadı at formatı ya nolcak[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 işletim sistemim Pentium II, Windows98.. internette ne die aratcam? hata iletisindeki yazıyı mı? ya bide hata Harddisk'ten de kaynaklanabilirmiş.. acaba harddisktemi bi prob. var?! :-?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< my icq no: 97135892 if you wants to ask or say me something, you can push here and send me an e-mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Remote Procedure Call (RPC) hatası. http://download.microsoft.com/msdownload/dcom/98/x86/en/dcom98.exe bu dosya hatayı duzeltebilir buyuk ihtimal, olmazsa windowsunu son surumune kadar update et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar