di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Selamlar, Simdi bi yerden elime hasarli bir UMD disk gecti kutusuyla birlikte. Oyunu daha once oynadim bitirdim. O yuzden saklamanin pek alemi yok. Hasarli dedigim de disk degil bu arada. Sanirim kargoda falan hasar gormus. Daha once kullanilmadi yani. Denemek icin taktim az once oynadim bi kac bolum. Disk saglam. Sadece disk'in tutucu kabinin bi kismi kirik. Aradim biraz ama pek bulamadim bu tip seylerin fiyati falan nedir diye. Hani 20-25 lira gibi bir ederi varsa satma taraftariyim. Para eden biseyse teklif verin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ahan da bu da imaj taze taze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ALSANIZA LAN SUNU! Kalmasin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 adam 10 dakkada netten indirir kurar pspsine. sanmıorm kimsenin umd aldığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Yeni nesil PSP'lerin henuz kirilamadigi zamanda peynir ekmek gibi giderdide gidemiyor su haliyle tabi. Bi de 10 dk abarti tabi =P Oyunun cso'su bile 1GB'a yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 OYUNMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 2mb/sn ile 8-9dk da çekerim ben ulaknet sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ben de 12mb/sn ile bi iseyip bi cay koyana kadar 1080p film indirip sonra izliyorum da konumuz bu degil tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben çektim karbonu hadi eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Abi aslansin kaplansin. Mukemmelsin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar