Mina Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Biz 6-7 arkadas crom serverında basladık fakat oyunun forumlarına bakıyorum yahut googlliyorum class spec or templates die, cıkan butun sonuclar 2008 yahut 2009 tarıhlerıne ait.Daha yeni bilgi alıs-verisi yapılan bir site yahut forum mevcut mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 forum eu age of conandan bakin. orada güzel buildler oluyor classlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yellow gremlin e bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 eiglophian mountainsden old tarantiaya kısa yol yok mu?bütün o yolları tekrar geri koşmak zorunda mıyım?Lütfen yardım.Bir de güzel ve güncel bir site yok mu boss taktikleri vs. öğrenebileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 path of asura var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letha Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bende crom da karakter açmayı düşünüyorum nick iniz ne , classlar ne. lazım birşey varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar