Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSS kayıt kagıdı yırtılıdı ne yapmalıyım...

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

3.5 milyon alıcan nufus cuzdanını alıcan yanına gitcen bankaya ( kitapçıkta yazıyo) yeniden alcan..
( bu sorulardan once bi kitapç.çığı okusanız varya ooo =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen dertmisin yada inadınamı yazıyosun hosuna gitmediyse girme konuya hayır yetmedi sadece bir kişi benim arkıma olmustu okuldan yedegini almıstı dedi... Ama kimse alternatifini de solemedi...
Mesela ankaradan alıcaksa parayı yatırdıktan sonra nasıl almalı bir gunde alabilecekmi yada baska biri baswurabilirmi die bişi solemiyor gariptirdirki osym.gov.trde de solemiyor...

P.S.: intden yapmaya da gotu yemio burası turkiye....[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 25 Temmuz 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
3.5 milyon alıcan nufus cuzdanını alıcan yanına gitcen bankaya ( kitapçıkta yazıyo) yeniden alcan..
( bu sorulardan once bi kitapç.çığı okusanız varya ooo =)

ama zmn azaldı ankaraya gidip mi yapmak gerekiyormu onu ogrenmek istiyorum...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tora rica edicem yardımcı olmaya çalışan insanları azarlama... Babamızın çiftliği değil burası. Herkes istediği topice, kurallar dahilinde istediğini yazar. Kimse de "bu benim topicim, sen hede yazamazsın" diyemez adamın yazdığı şey küfür, konuyla direk alakasız vs bişey değilse...

Görüldüğü üzere de böyle birşey yok topicde..
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat!
Bu formu kaybeden veya tahrip olduğu için yenisini çıkartma gereğini duyan adayların, 2004-ÖSS kılavuzunda yayınlanan "Genel amaçlı dilekçe Örneği" ni veya fotokopyasını kullanarak süresi içinde Merkezimize başvurmaları ve bu dileçlerinin işleme konulabilmesi için ÖSYM TC ziraat Bankası Güvenevler Şubesi/ANKARA 375301 numaralı hesabına 3.500.000 TL'nin yatırıldığını gösterir Banka Dekontunu dilekçelerine eklemeleri gerekir.

P.S ben netten yollicam sizde öle yapın ne olursa olsun daha güvenli..
edik: parayı yanlış yazmışım

[Bu mesaj wildpervert tarafından 25 Temmuz 2004 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Konuya gelince..

Bankaya kitapçıkda belirtilen ücreti yatırıyorsun (bu sene girmediğim için bilmiyorum), sonra dekontla birlikte ankarada ösym ye gidiyorsun... Postayla yetişmesi imkansız.. Şahsen gidiyor arkadaşın...

Yada internetten tercih yapılıyor. Korkulacak birşeyi de yok internetten kaydın. Sonuçta kaydı yaptığında kaydınız yapıldı diye mesaj geliyor size. Ve database e veri girilmediği sürece o mesaj dönmez browserda... Dolayısıyla netten de yapılabilir tercih..
Sosyal ağlarda paylaş

bence netten daha güvenli. ayrıca netten yaparken, sayfanın çıktısını alırsan ve herhangi bir sorun oluştuğunda bunu yetkililere ulaştırırsan, işin yine hallolur. bir kağıt parçasını kaybetmeleri daha olası. bana öyle geliyor ki, net üzerinden bir hata olsa, tek kişiye değil de, tüm herkese olur. böyle bir durumda da bürokrasiye kurban gitme durumu pek olmaz sanırım.

ama kesinlikle çıktısını almayı unutma. bir nevi makbuz o. zaten sitede de, çıktısının alınması öneriliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...