alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Bursa'da ingilizce kursuna ihtiyacım var ama konuşma ağırlıklı lazım bana. Ukla, Tömer, Amerikan Kültür'e bakıcam bugün. Ama bildiğiniz,duyduğunuz,gördüğünüz, tavsiye edebileceğiniz, git mutlaka bir konuş, görmeden karar verme dediğiniz kursları yazarsanız bugün fiyat almak için dolaşıcam. teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Jahrein said: dil yurt dışında öğrenilir katılıyorum onu da araştırdım, ne onun için vaktim var ne de param şu an. Çalışırken bi yandan da devam edeceğim bi yer lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ukla da kafan rahat eder , olmadı amerikan eğitim. tömeri geç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ukla yada tömeri tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ukla en iyisi sanırım bursadaki abim smartlingua diye bi yere gitmişti, memnun kalmadı, ukla kursunu bitirdi geçen günlerde, bayaa memnun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 tömere gittim baktım bugün yaramaz. ukla ya gittim kapalıydı, neden böyle birşey yapmışlar anlamadım. dilmere gittim dandik. amerikan kültür'e en iyisi gibi büyük ihtimal burada 1 kur alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 neye göre dandik işe yaramaz dedin onu anlamadım :D derslere mi girdin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evet doğru :) konuşma ağırlıklı eğitime göre dedim, benim istediğim imkanları sağlayabilen amerikan kültür var, ukla da iyi diye duydum ama daha konuşamadım. Yani ingilizce seviyene ve istediğin eğitime göre, kimine göre süperde olabilir o kurslar. ben tercih etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 arkadaşlar 2010da milli eğitim bakanlığının düzenlediği ortak sınavlara yazılı ve sözlü olarak katıldım.3. seviyede her kurstan 1-2 kişi olmasına rağmen ana-dil eğitim merkezinden diğer kursların toplamı kadar öğrenci vardı ve sınavda da 1.likleri paylaştık konuşturuyoruz diye mangalda kül bırakmayanlar 7 aylık eğitimime rağmen benim kadar konuşamadı.bu eğitim kuruluşları nasıl eğitim veriyorlarki mezun veremiyorlar ? teşekkürler meral hocam ve ana-dil ailesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 vir-al ekonomiye can vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nobstacle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bursa'da dil konusunda en cok reklam yapan ve duydugum kadarıyla da bunun hakkını veren UKLA var, fakat orada hic egitim almadım. Kisisel tecrubeme dayanarak soyleyebilirim ki Smartlingua ya verilen para da çöpe atılan paradır. Tamamen sistemsiz, sürekli eğitmen değiştiren, kitap vs gibi kaynak sıkıntısı da yaşatabilen bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 oha portal açtık akın akın geliyorlar kapatın çabuk ashashash ayrıca ukladanda bilgi aldıgında yazabilir misin bende arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 UKLA'nın kurucuları AIESECer. AIESEC Bursa canavar gibi adamlar çıkarıyor uzunca bir zamandır. kalitesiz iş yaptıklarına ihtimal vermiyorum pek. bölgenizdeki dil okullarıyla ilgili bilgi edinmek istediğinizde oranın üniversitelerindeki eğitim fakültelerine veya fen edebiyat fakültelerine (artık kaç üni varsa) gidip çalın hocaların kapılarını. çekinmeyin hiç. mutlaka aralarından biri sizi en iyi iş yaptığına inandığı yere yönlendirecektir. hatta memnun olacaktır zamanını aldığınıza. yabancı eğitmen çalıştıran dil okullarına yabancı eğitmenlerinin tefl'e girip girmediğini sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bilgeadam'da açıldı bursa'ya Muhtemelen biraz pahalıdır ama eğitim kalitesi olarak iyi olduğunu okudum biçok yerde, bi bakın, gidip görün derim, es geçmemekte yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 aiesec etiyopyali ogrenci calistirdigi surece olmaz o is. dil kursu alacaginiz yere ogretmenlerin esl (english as a second language) sertifikasi olup olmadigini sorun her seyden once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 adamların AIESECer olması rahatsız etti sanırım seni. AIESEC'in mevcut üyeleri ile AIESEC alumnilarını birbirine karıştırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar