BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Evet arkadaşlar Haftaya bugün saat 16:00'a (20:00'a kadar da olaiblir ama elimde o şarkı olmaz dl etmem gerekir vs.) kadar "Best of Sapıttıran Şarkılar" denilince aklına gelen ilk 10 şarkıyı yazın. Ben de bu listeleri toparlayayım ortalamalarını alayım böylece kendi en iyi 10umuzu belirleyelim ben de mutlu ve mesut şekilde programımda zaman ayıriim. önce ben başlayayım hele 1- Synergy - I spit on Your Grave 2- Metallica - St. Anger 3- Paparoach - Between Angels and Insects 4- KoRn - Blind 5- Audioslave - Show Me How To Live 6- Iron Maiden - Can I Play With Madness 7- Red Hot Chili Peppers - By the way 8- KC and The Sunshine Band - get Down To Night 9- Rollingstones - Satisfaction 10- Ozzy Osbourne - Children of The Grave[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 1-Kreator - Phobia 2-judas priest -painkiller 3-sepultra- roots bloody roots 4-blind guardian - majesty 5-Death - Flesh and the power it holds 6-Children Of Bodom - silent nigth bodom nigth 7-slayer - raining blood 8-iron maiden - helloweed by thy name 9-pentagram - vita es morte 10-Motörhead - The Ace of Spades[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aha işte bana göre bi konu olayın bittiği şarkılar: korn - blind slipknot - sic coal chamber - loco mudvayne - dig drowning pool - bodies yukarıdakiler kadar olmasa da bu konuda çok başarılı olanlar: system of a down - chop suey slayer - fictional reality fear factory - shock deftones - 7 words incubus - new skin sepultura - roots bloody roots static x - the only limp bizkit - pollution crazy town - toxic sertliği azaltacak olursak: ph8 - breaking the tension turbonegro - get it on prodigy - fuel my fire[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 AudioSlave-Show me how to live[i am the highwayde öyle] Disturbed-Voices ve tüm şarkıları Orgy-Stiches ve tüm şarkıları Spineshank-New Disease bir çok şarkısı İll Nino-What Comes around tüm şarkılar :P Dope-Now or Never tüm şarkıları :P Fear Factory-Linchpin Godsmack-i stan alone Rasmus-First day of my life Linkin Park-Crawlin,Numb,from the inside Pod-Alive,Will you Rammstein-ehe tüm şarkıları Lasgo-Alone Rob Zombie-tüm şarkıları Survivor-Eye of the tiger(klasik dım dım dım..) One minute Silence-Rise an shine AFi-Total immortal,Last Cares BG-Thorn,Mordred's song Saves The day-Rocks tonic juice magic Megadeth-Go to hell İron maiden-Aces High Antrax-Fueled Bad Religion-American Jesus....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yani eger sapittiran dedigin 290kilometa on da speedometa turundense yazabilirim bi kac tane[signature][hline]
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Dark Tranquillity - Lethe Dark Tranquillity - There In Cranberries - Promises Anathema - Sleepless RadioHead - Idioteque RadioHead - Street Spirit Amorphis - Better Unborn Cradle of Filth - Mannequin Opeth - Nectar Metallica - Welcome Home (Sanitarium) The Cure - Creep Rotting Christ - Shadows Follow In Flames - Behind Space Korn - Falling Away From Me[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Metallica-Muster Of Puppets Metallica-Unforgiven Metallica-Fade To Black Metallica-Turn The Page Metallica-One Metallica-King Nothing John Lennon-İmagine Eagles-Hotel California No Doubt-Dont Speak Pixies-Where Is My Mind? Iced Earth-Watching Over Me Guns And Roses-Civil War Guns And Roses-Dont Cry Evanescence-My Immortal Red Hot Chili Peppers-Californication Apocalyptica-Hyperventilation The Cure-Love Song Şebnem Ferah-Durma Şebnem Ferah-İyi Gün Dostlarım Teoman-En Güzel Hikayem Demir Demirkan-Kahpe Bülen Ortaçgil-Benimle Oynar mısın? Bülent Ortaçgil-Olmalı mı? Olmamalı mı? Fikret Kızılok-Bu Kalp Seni Unutur mu? Fikret Kızılok-Zaman Zaman Fikret Kızılok-Gönül Sezen Aksu-Git Sezen Aksu-İstanbul İstanbul Olalı MFO-Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da MFO-Güllerin İçinden Ahmet Kaya-Kum Gibi Ahmet Kaya-Kafama Sıkar Giderim Ahmet Kaya-Yakarım Geceleri[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 09 Haziran 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aha rob zombie yi unutmuşum rob zombie - superbeast i de benim listeden sayınız.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Eagles-Hotel California,Evanescence-My Immortal ne alaka abi ya adam sapıttıran şarkı demiş bildiğiniz bütün ''içinizde böle bişeyler kıpraştıran''parçaları yazın dememiş.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
nameless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 godsmack - i stand alone metallica - sanatoryum red hot - give it away steppen wolf - born to be wild acdc - highway to hell[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki: ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak..
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dunku programda buldun dimi bu fikri :) dinniodum bende :p[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Natural_Jedi, 09 Haziran 2004 14:26 tarihinde demiş ki: Eagles-Hotel California,Evanescence-My Immortal ne alaka abi ya adam sapıttıran şarkı demiş bildiğiniz bütün ''içinizde böle bişeyler kıpraştıran''parçaları yazın dememiş. hehehe tam okumamışım orayı ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Pain of Salvation - Ashes (soloyu her duydugumda elektro ile kullerin arasina ucasim geliyo, tabi once elektro sahibi olmam lazim :P) Quake II - Operation Overlord (ilk sarki cd deki, yani track 2) Rob zombie - Sueprbeast (Hey yeah, I'm the one that you wanted :P) Sentenced - Dead Moon Rising Anathema - Balance ve Pulled Under 2000 meters per second (son albumden) Anathema - A Dying Wish (hop pa, kafa salla diye giriyo ya gitar hehe) Muse - Butterflies and Hurricanes, New Born (NB nin basi direk hee) Katatonia - Sweet Nurse The Doors - The End (Mother, I want to boueargh! dedigi yer ve sonrasi Morrison abinin) Andromeda - Extension Of The Wish albumunun tamami ve II = I den Morphing into Nothing (dimi doggy ;P)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Immortal - Damned In Black In Flames - Trigger In Flames - Jotun HIM - The Funeral of Hearts Megadeth - Duke Nukem Theme Nightwish - Dead Boy's Poem Samael - Angel's Decay Sentenced - The Suicider Static-X - The Only System of a Down - Temper (Rare) System of a Down - The Metro (Cover) Theatre Of Tragedy - Bring Forth Ye Shadow (Time is an ABÖYÜSSSSMÖARGHHH) Type O' Negative - ....A Dish Better Served Coldly Deftones - Passanger Anathema - Regret Anathema - Judgement[signature][hline]VII.
corso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bilimum electric six. daha orkestral olarak da alan silvestri[signature][hline]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Metallica-EnterSandman Nirvana-Rape me&Smells Like A Teen Spirit(hatta bazen bütün sarkıları) Metallica-Sanitarium Blind Guardian-Winter of Souls AudioSlave-Show me How To live Soundgarden-Black Hole Sun Moonspell-DevilRed Metallica-Sad But True ahanda ilk 8, 10 a çıkmaz[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 arkadaşlar ilk 10 şarlı diyorum ilk 20 vs değil neyse siz sıralayın ben bakarım beğendiğimi koyarım artık :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 babacum 10 diye sinirlama bizi 10 a ulasana kadar album koyuyoruz 20 oluyo :P sen al iste hepsini hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 weyi eyi tamam siz yazın hepsini aldıkalrı oy sırasına göre en iyi 10 u oluştururuz artık[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Slipknot - Tüm şarkıları Disturbed - Tüm şarkıları Drowning pool - Tüm şarkıları Linkin park - Yine beni tüm şarkıları sapittiriyor Rob zombie - tüm şarıkları Evanescende - dinlerken kendimden geçiyorum hastasıyım :D Malmsteeen - uçuruyor Rammsteen - yine hepsi süper Coal Chamber - Manyak zaten yeter bu kadar[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır.
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 1- Steve Miller Band - Serenade 2- Blind Guardian - Noldor 3- Audioslave - Like a stone 4- Ata Demirer - Çizdim Oynamıyorum :p 5- Ramnstein - Ich Will yeter bu kadar aklıma gelmio şimdik :p.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 1 slayer- angel of death 2 metallica - seek and destroy 3 metallica - invisible kid 4 anathema - empty 5 skin - faithfulness 6 robbie williams - supreme 7 bu kadar aklıma geldi şimdilik - elm@[signature][hline]all fired up
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 fazlaya gerek yok roots bloody roots caliosun sepultura'dan girenler birbirine girio zaten ortamda, kafalar dagiliyor omuzlar cikiyor...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Quivalen-soth, 09 Haziran 2004 15:53 tarihinde demiş ki: Blind Guardian-Winter of Souls ayica bu bg diil demons & wizards sarkisi...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Bloodless, 09 Haziran 2004 17:21 tarihinde demiş ki: Rammsteen - değil, RAMMSTEİN! olacak...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Öne çıkan mesajlar