NuKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Arkadaşlar merhaba. Secret Files Tunguska 2 oyununu açamıyorum :( Sorunun ne olduğunu anlayamadım oyunu yükledim ve kurdum ama açmaya kalkınca hata veriyor.''Insufficient privileges: you must be administrator when you run this application for the first time.'' yazısı çıkıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba ? En kısa zamanda yardımcı olursanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sag klık run as administrator mu ne vardı ordan denedın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Hayır denemedim nasıl yapıcam acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Sizin dediğiniz 'yönetici olarak çalıştır' seçeneği mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Onu denedim olmuyor ne yazıkki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hiç windows servis ayarlarıyla oynadınmı? bazen window servis ayarlarınla oynayınca bu tarz sorunlar çıkıyor, eğer oynadıysan default hallerine geri döndür. Bide şu son postu dene http://help.lockergnome.com/vista/game-intall-help--ftopict19969.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Çok teşekkür ederim :) Verdiğiniz adresteki sayfanın en altında bşr link var ordaki dosyayı indirdiğiniz zaman oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar