Fly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 köşede boş boş durup sinirimi bozduğu için satıyorum, baştan söyleyeyim iki can alıcı noktayı, gerisini okumayın size uymuyorsa : toplam 15 dk kullanıldı sanırım eylülden beri singapur havaalanından almıştım, faturası nerelerde hiçbir fikrim yok, bozulursa çöpe atacaksınız yani muhtemelen, garantisi belki içindedir emin değilim* resimler : birkaç çift plastik başlık, uzatma kablosu, kulaklığın kendisi ve taşıma zımbırtısı var gördüğünüz gibi, ne varsa koydum kutusuna fiyat olarak 111 singapur dolarına almışım göründüğü üzere, burada 1.el se102 ler kaça satılıyor bilemedim, 130-140 lara satanlar vardı en ucuz kullanılmışını, ilaveten, sipariş verdiğim başka bir kulaklığı karşılaması dışında bir hayır beklemiyorum kendisinden, bu vesileyle 90 lira diyorum fiyat olarak. bu kadar sanırım diyeceklerim, sorusu olan olursa cevaplamaya çalışırım* : resimdeki jelatin içinde döküman vs var ya, işte onlar arasında olabilir belki ama zannetmiyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 40 lira hemen veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 35 lira anında elinde beliriverir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 OHAI. CX300'e kiyasla ses kalitesi nasil, onu anlatabilirsen sak diye alabilirim, ustune cay tost falan ismarlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi kötü bence cx300'e göre şöyle yani, bana göre bası diğerlerini bastıracak abartıda ve genel olarak bulanık duyuluyor cx300 bununkindeyse basın bangır bangır gelmesi gerekenlerde atmosfer yapma amaçlı arkaplanda takılan enstrüman havasında geliyor, tiz mid ise iyi hoş ama yapay bir tadı var, sevmedim ben zaten spesifik olarak se102 arayan veya merak eden varsa bende durmasın diye açtım, aynı fiyat aralığını verseler kimseye tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sattığın ürünü niye kötüledin ki fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kötü çünkü dediğim gibi ilgilisi varsa diye koydum, yeni kulaklığım elime geçince sırf kargoyu verene bile yollayabilirim, parasal ihtiyacım yok şu dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar