Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancı Universitesi burs murs falan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben sabancı müd. doğa bilimleri başarı bursunu yazcam ama ücret konusunda mrk ettiklerim var

şimdi sitede yıllık kitap yurt normal ücret falan 5200$ zorunlu gider yazıyor şimdi ben orayı seçsem yıllık bu masraf ne kadar yükselir çalışma bursu falan almayı düşünüyorum elimden geldiğince tutumlu olcam yani ne olur üniversitede okuyan arkadaşlar ne çıkar ek masraf olarak karşıma?[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
çok çıkmaz burda dasher SW var ama full burslu okuyor ekstradan yurt masrafın falan olur bi de yemek içecek falan arada bayar gezmek tozmak istersin başka ekstran olmaz[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
o zaman yemek falan da vardır ekstran bi arada gezmek dolaşmak olur.
İmkanın varsa git sabancıya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
okul 11000

bunun 3 te 1 ini oduyosun

+ 1800 yada 900 den 2 donem yatakhane
+ harc marc
+ teknoloji kullanim ucreti

calisma bursu 300 m galiba 8 ay dan 2400 1600$ eder

yemekhanesi gayet hesapli 2800 mu ne 4 cesit yemek[signature][hline]
Mesaj tarihi:
okul+yurt+ytkü+Kitap
3700+900+300+300

şimdi bunların dışında neler olcak harç dediniz ne kadar dır bu yemek dediniz bide yemek ne kadardır?

çalışma bursu aylık 300$ mı eminsiniz dimi? haftalık kaç saat çalışcam?[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
Okul 11,100$ => 3'te biri 3700$

4 kişi yurt 900$

Yıllık teknoloji ücreti var 300$

Kitap 300$ - 400$ arası diyelim

Yemek konusuna gelince, indirimli olarak (kontörlü kart) alırsan 4 çeşit yemek aşağı yukarı 5 milyon falan tutuyor (2.800 yalan yemekhanede).

Çalışma bursunda ise 300$ falan kazanamazsın. En yüksek 300 milyon alırsın ki oldukça zor. Ortalama 200 milyon kazanabileceğini farzet. Çalışma saatin de yapacağın işe göre değişir abi.

Son olarak, ilk sınıflar daha çok Bagem altında ders vererek çalışma imkanına sahip oluyor bildiğim kadarıyla. Yani, fiziğin matematiğin falan çok iyi ise kabul edilebilirsin (BAGEM için de ekşi sözlüğe bak hakkında bilgin yoksa). Onun dışındaki işlerde öncelik üst sınıfların zannedersem...

[Bu mesaj Spyro tarafından 26 Temmuz 2004 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...