Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revolution UO

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben thief kasıom da gelmior skill ömürüm biticek heralde gmleyene kadar. Neyseki önden scribe kastım para verio hiç deilse.

PvP'si inanılmaz aşiretçi olmuş serverin maviymis pkymıs falan kimsenin salladıgı yok.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
seneler oldu uo oynamayalı canım çekti de, sitesinden revolution uo diye bişey çektim heralde direk oyun ile beraber connector karışık bişey bu doğru mudur? windwos 7 kullanıyorum hata alıyorum oyunu tekrar kuruun gibisinden. nerden çekebilirim second age? hayır diyorum kendi kendime 350 mblik connector mu olur la?
Mesaj tarihi:
hatta:
Ultime Online does not appear to be installed correctly on your system. Please re-install UO by running setup.exe program located on you UO CD-ROM diye geyik bir hata veriyor :)
Mesaj tarihi:
http://www.secondage.gen.tr/index.php?say=2 bunlardan birini kullanarak mı indirdin ? Bunlarda sorun çıkmaması lazım yükledikten sonra clienti aç gir he ama windows 7yle alakalı bi sorun varsa onu bilemiycem
Mesaj tarihi:
kingpin said:

seneler oldu uo oynamayalı canım çekti de, sitesinden revolution uo diye bişey çektim heralde direk oyun ile beraber connector karışık bişey bu doğru mudur? windwos 7 kullanıyorum hata alıyorum oyunu tekrar kuruun gibisinden. nerden çekebilirim second age? hayır diyorum kendi kendime 350 mblik connector mu olur la?

onun sebebi conenctorı falan yönetici olarak çalıştırman gerekli. ozaman düzeliyor. setup yaparkende hep yönetici olarak çalıştır.
  • Yeni Oluştur...