Devokai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 The Behemoth'un (Newgrounds'tan Tom ve arkadaşları işte), Castle Crashers'dan sonraki projelerinin trailerını yayınladılar. http://battleblocktheater.com/ /bence Castle Crashers'ı büyük bir keyifle oynamış ama sonrasında, abi bu herifler daha iyi iş çıkarır ya bu çok hafif kalmış demiştim; bu daha iyi işleri olmuş resmen. Deli gibi oynarım bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ben bunu uplarım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Yanlız PC'ye çıkmadıktan sonra bir anlamı yok, ama evet adamların yaptıkları oyunlar hakikaten mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Abi çıkmaz olur mu pc'ye, castle crashers da çıktı pcye zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Harbi mi, peki çok online oynayan var mı şimdi alsam oynayacak adam bulur muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Abi daha çıkmadı işte, daha yeni trailerı çıktı. Uzun süredir Game 3 kod adıyla deklare ediyorlardı projeyi, hatta Tom newgroundsta artwork leakliyodu falan, sonunda offical name ve trailer düştü. Çıksın bi, oynayan olmazsa kafamı kırarım ben. Castle Crashers'da günün herhangi bir saati co-op atacak adam bulmak max 3dk tutuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sylisn castle crashers`i soruyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bu arada yanlış bilgi mevcut; pc'ye hala çıkmamış cc. Ben çıktı diye biliyordum yanlış olmuş; ekstradan xboxı olan arkadaşlar devokai gamertagiyle beni ekleyebilir, oynarız; ekstradan konu da konsola taşınabilir; ekstradan allah benim belamı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar