balon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Eğlenceli türkü şarkı ne biliyosanız söylin buraya. akşamları dinlip dinlip hoppaa olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azer Bülbül Kurşun yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CjiuoxRHz_Q baya bi eğlenceli +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ahah hoppa dediysek geyiğe alıcaz diye değil be. ayaş yollarını aştım da geldim, ne bilim sigaramın dumanı yoktur yarin imanı vs gibi oynayabileceğimiz türkülerden, şarkılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hata ettim di mi lan bunu sorup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar