Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Arkadaşlar anlattı bana galatasaray lisesini geçince bi yokuş varmış ordaymış, duyan gören var mı acep?[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ben duydum boyle bisi varmis, ama o kadar sen ne istiyodun ki?[signature][hline] o_0
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ekstiremi mumiye sorucen.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
lizardking Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 galassaray lisesinden sonra yol çatallanır ya orada soldan fransız sokağına giden yoldan aşağıya yolun sağ tarafına bakarak git hemen orada
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 eski cezayir sokagini fransiz adiyla degistirip yenilemisler, fransiz isimli cafeler acmislar daha gitmedim ama sokagin basinda guvenlikten falan geciyomusun nasil sokaksa bu? yemek konusunda pahali ama olmasi gerektigi gibi fransiz degilmis faln faln[signature][hline] o_0
Öne çıkan mesajlar