ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hatırlayanlarınız vardır belki, bitirme için oyun motoru tarzında bişeylere uğraşıyordum ben, uzunca da tartışılmıştı konu ama projeyi değiştirmek ozrunda kaldım çünkü boyumu aştı. şimdi hocanın bana verdiği yeni projede 3d bir model kullanmam gerekiyor, parmaklar, eller ve kollar hareketli olcak ve databsede tutulan değerlere göre bir kelime girdiğimde mesela diyelim ki three diyelim, model 3 parmağını havaya kaldırcak yani işaret dilinin prototipi gibi bişey aslında bu kompleks cümleler yok sadece kelimeleri yapabiliyor olması lazım. sizce bu iş hangi platformda yapılır? modeli hareket ettirmek için pipelining diye bi olay varmış iskelet yerleştiriyosun içine kemikleri oluşturup parent child şeklinde tree ler kuruyosun vs. ama bu hareketler modele render sırasında mı kazandırılmalı vs. bi fikrim yok render ne demek onu da bilmiyorum gerçi. ben araştırmaya devam ediyorum ama bu konuyla ilgili fikri olan varsa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar