nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hemen konuya giriyorum net baglattım fakat modemim cok eski zoom bilmem ne usb den baglanan ufak modemlerden,baglayan görevli modemin adsl2 uyumlu degilse calısmaz yeni hat dosedik artık adsl2 var gibisinden bi cumle kurdu,adam cıktıktan sonra modemi kurdum calıstırdım modem veri akısını goruyor (1024/256) fakat nete bir turlu giremiyorum modemden midir sorun yoksa ben mi beceremedim kurmayı daha once bir cok defa kurmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 o zoom bilmem nedeki bilmem ne kısmını yazarsan daha rahat yardımcı olunur gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Model 3090AF V.92 USB Mini Modem 56K V.92 USB Mini Fax Modem The Zoom/Modem V.92 USB Mini Model 3090AF is a compact, low-cost external modem that conforms to the new, higher performance ITU V.92 and V.44 standards. It connects to a Windows computer’s Universal Serial Bus for the fastest and most convenient modem hookup yet! Using the included USB cable, just plug the Zoom/Modem V.92 USB Mini Model 3090AF into your PC's USB port. You don’t even have to shut down the computer. Configuration is automatic and without the potential conflicts of an RS-232 serial port or an internal modem. The Model 3090AF is powered through the USB port and does not require an external power supply. The Model 3090AF is RoHS Lead free compliant. Works with Win 98SE, ME and XP (XP requires 700 MHz or faster PC) Browse the WEB at higher speed with V.44 Modem on Hold Receive a voice call without losing your Internet connection Quick Connect Reduces connection time to your ISP Faster up-load speed Confirms to new ITU V.92 and V.44 standards Small footprint case ideal for both portable and desktop computer use Windows® Plug and Play Zoom World Traveler™ feature Group 3, Class 1 Fax Videophone-ready ZoomGuard™ superior lightning protection Traditional Zoom quality and value RoHS Lead free http://www.zoomtel.com/products/dial_up_external_usb.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 adsl2 uyumlu değil o modem. hatta milattan önceden kalma nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 su modem calısır mı peki ? http://www.adslteknikservis.com/default.asp?sayfa=pikatel_airmax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 said: 802.11b/g uyumlu, Kablosuz 54 Mbps hız, ADSL2+ özelliği ile 24 Mbps Veri alma 1 Mbps Veri göndermeye kadar erişim hızları sence ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 okudum da yine de kıllanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bu arada ilk verdiğin modem usb 1.1 kullanıyor galiba. direk değiştir onu bence. wireless hiç kullanmadım adsl, o yüzden pek tavsiye falan veremicem ama araştır inceleme sitelerini falan istersen. yada akşama bekle yazarlar burda da bişeyler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 zoom x4 lerde vardı seneler önce adsl2 desteği. o zaman adsl bile yeni gelmişti türkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 benimki x4 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 tek portlu asus al wireless kullanmıcaksan cok saglam alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar