Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ha konudan biraz uzaklasmak gibi olmasin ama ark tab ettiriosun diyince aklima geldi baska yere yazmiyim dedim. Simdi istanbuldym digi foto makinem war cekiom bilg e aktariom oyle kagida dokem diye bi takintim yok ama diyelim ki arada bastirmak istediim cikti. Evdeki printerlardan dandik olur gercek analog makineden cikmis gibi istiom. Kim yapar bu isi foto kagitlarina mi basiolar . istediim resmi cd ye koyup onlara mi goturuoz kaca patlio bu is flm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bence yeni nokia'yı alın. 1mp lik kalitesi var süper :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Kithnos, 25 Temmuz 2004 19:40 tarihinde demiş ki: ha konudan biraz uzaklasmak gibi olmasin ama ark tab ettiriosun diyince aklima geldi baska yere yazmiyim dedim. Simdi istanbuldym digi foto makinem war cekiom bilg e aktariom oyle kagida dokem diye bi takintim yok ama diyelim ki arada bastirmak istediim cikti. Evdeki printerlardan dandik olur gercek analog makineden cikmis gibi istiom. Kim yapar bu isi foto kagitlarina mi basiolar . istediim resmi cd ye koyup onlara mi goturuoz kaca patlio bu is flm ? HP'nin sırf foto basmak için tasarlanmış printerı var normal fotoraf boyutlarında çok güsel basıyo 100 dolar civarı..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ha eğer cd ye koyup dijital baskı alırsan aşağa yukarı aynı fiyata geliyo sanırım normal baskıyla ama bunu her baskı dükkanı yapmıyo[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Kithnos, 25 Temmuz 2004 19:40 tarihinde demiş ki: ha konudan biraz uzaklasmak gibi olmasin ama ark tab ettiriosun diyince aklima geldi baska yere yazmiyim dedim. Simdi istanbuldym digi foto makinem war cekiom bilg e aktariom oyle kagida dokem diye bi takintim yok ama diyelim ki arada bastirmak istediim cikti. Evdeki printerlardan dandik olur gercek analog makineden cikmis gibi istiom. Kim yapar bu isi foto kagitlarina mi basiolar . istediim resmi cd ye koyup onlara mi goturuoz kaca patlio bu is flm ? genelde yalcinlar gibi buyuk firmalar media kartlarindan direk basiyolar onun disinda mailla yollama gibi farkli yontemlerde kullaniyolar sana yakin varsa bilgi edinebilirsin..[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Siamon, 25 Temmuz 2004 20:58 tarihinde demiş ki: said: Kithnos, 25 Temmuz 2004 19:40 tarihinde demiş ki: ha konudan biraz uzaklasmak gibi olmasin ama ark tab ettiriosun diyince aklima geldi baska yere yazmiyim dedim. Simdi istanbuldym digi foto makinem war cekiom bilg e aktariom oyle kagida dokem diye bi takintim yok ama diyelim ki arada bastirmak istediim cikti. Evdeki printerlardan dandik olur gercek analog makineden cikmis gibi istiom. Kim yapar bu isi foto kagitlarina mi basiolar . istediim resmi cd ye koyup onlara mi goturuoz kaca patlio bu is flm ? HP'nin sırf foto basmak için tasarlanmış printerı var normal fotoraf boyutlarında çok güsel basıyo 100 dolar civarı.. Simdi hp nin sitesine girip bi bakicam. Aramizdan kullanan arkadaslar warsa deneyimlerini paylassin lutfen. camera olarak da Canon Ixy ( Ixus) 400 kullaniorm genelde max kalite weya bi assasinda cekiorm o yazici ile neler yapablrm. foto kagitlari ayri satiliomus galiba ucretleri ne kdrdr yaklasik olarak. Bende bi canon Bjc 5500 yazici wardi cekilisten kazanma o neler yapar acaba. Anlamadiim sekilde sorun cikario o Online tusu yanmio bi turlu yanip sonuo sadece. O makine bize geleli bi kac yil oldu gecen baktm fiyati hala bi kac 100 euro olarak gosterilio gzl bisi olsa gerek . ( yazicilar hakkinda pek bi bilgim yok ) Ha bi de hp nin hangi modeli demistin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 t610 kullanıorum bana gayet yeterli bir telefon bi kere kardeşim yere düşürdü o güzel parlaklıı gitti çizildi fln ama hala çok güzel bence evt kamerası yapabildikleri yetersiz ama bi telefonuda piysada daha iileri varken 3defa en iyi telefon seçmezler gibi gelio ama telefon deiştirmek isteyenlere tavsiem(se almak isteyenler için konuşuorum)p serisi deil biraz bekleyip k700 veya paraya kıyıp s700 almak olacaktır.özellikle s700 piyasanın kesinlikle en ii telefonu olacaktır tasarımı süper 262k renk ekran flaşlı kamera-video symbian kullanıyor inanılmaz bi telefon olacak[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar