Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 25 Temmuz Pazar günü yapılacak olan buluşma için ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz. http://www.euro-ro.net/news/tr/00399/[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Duyuru icin tesekkurler Maxarathiel ! Ragnarok Online oynayan ve denemek isteyen herkesi bekliyoruz :) Rosiel MGM Turkey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Malesef ist. dışı olmam nedeniyle gelemedim ya ona yanıyorum :(. Artık fotolarına bakıp, 20k bash dmg vuran Mavisidişi corsair şapkasıyla görecez :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar