Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 25 Temmuz Pazar günü yapılacak olan buluşma için ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz. http://www.euro-ro.net/news/tr/00399/[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Duyuru icin tesekkurler Maxarathiel ! Ragnarok Online oynayan ve denemek isteyen herkesi bekliyoruz :) Rosiel MGM Turkey[signature][hline]
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Malesef ist. dışı olmam nedeniyle gelemedim ya ona yanıyorum :(. Artık fotolarına bakıp, 20k bash dmg vuran Mavisidişi corsair şapkasıyla görecez :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Öne çıkan mesajlar