Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 PublicEnemy said: Azmodai bak sen kaynak belirtiyorsun diyorsun ki ben öğrenciler için uygulanan bir sistemden yararlandım ve 40tl ye bu ürünü aldım ve elimde fazla olduğu için satıyorum. bu şekilde bir satış yapsaydın ve biraz anlaşabilseydik iyi bir ticaret olabilirdi ama buradaki satış böyle değil. ilk başta 2 tane arkadaşı almaktan vazgeçtiği için satıldığı söylendi daha sonra dworgian araştırmış gittigidiyor da kaynak olarak microsoft başka bir sitede bulgaristandan aldım diye gösterilmiş burada da başka bir kredi kartından aldım deniyor o kadar çok etmen var ki. ayrıca satıcının düştüğü bir durum var birisi sattığı ürün hakkında bilgi isterse bu ona dolandırıcısın demek değil ürün hakkında daha fazla bilgi istediği içindir. ürün cevabına ben dolandırıcı değilim dersen aklında olmayanı aklına getirirsin insanların. maksat konuyu uzatıp satışın işlevlerliğini düşürmek değil ama bu tarz bir satışın olabilmesi için bazı şartlar vardır. bende yaklaşık 5 ten fazla wow hesabı sattım 3 tane satın aldım sattığım kişilere gerekli bilgileri verip onlara güven verebildiğim için kimlik fotokopisi vermedim ve daha sonraki aylarda hesabı çalınan kişilere de yardım edip zor durumda kalmalarının önüne geçtim. ama geçen sene aldığım hesaplardan birisi çalındı ve satan kişi hiç yardım etmedi. bunun gibi sen satacağın kişiyi memnun etmez önüne kriter falan koyarsan satamazsın satamadığın gibi ilerisi içinde eksi karma olur bu tür bir satış stratejisi. kimsenin kimseyi eleştirdiği yok biraz bilgi isteyince kimisi sinirleniyor akıllı olun diyor kimisi çıkıyor beni dolandırıcılıkla suçluyorsun diyor ama ortada net kanıt yok aşağıda theridon un printer konusu var iki cümle yazmış ama gerekli olan tüm bilgiler verilmiş elinde fatura olduğu, kargoyu kendisi karşılayacağı vb. bende yaklaşık 3 ay bir süredir almayı düşünüyorum ama başka şeylere öncelik verdiğim için daha almadım fiyatı ucuz görünce eğer beni memnun etseydi belki şimdiye almıştım ama satıcı bunu yapmak yerine kriterler falan koydu önüme ilginç yani. O degilde sanırım ergenligin verdigi bi heycan gaza gelme durumu yada fazla wow oynamanın getirdigi bi arıza var sizin ikinizde Diyorumki keyler çalıştıktan sonra sana hesap vermek zorunlulugum mu var,ha eger calışmassa,aktivasyon sırasında kabul edilmesse, paranı her şekil geri veririm ama bunun icinde keyi satacagım kişiye güvenmem gerekiyor,cok yazı yazmıyorum ama eski-yeni nesil üyeleri takip ediyorum kimin ne oldugunu az-cok biliyorum ,patide belli bir üyelik zamanını geçirmiş,yogrulmuş, cogu kişiye güvenirim, şimdiye kadarda güvendim, alışverişler de hiçbir sorun cıkmadı,o yüzden bu mesajların hiçbiri yazılmadan sen baya keyi istiyorum desende alamıcaktın. Gelelim keylerin kaynagına,kari gibi dedikodu yapıp yok su sunu demişte sen boyleymişsinde surdan almıssında sonra soyle demişsinde diye atıp tutacagına,microsofttun akademisyenlere,üniversite öğrencilerine,ayrıca kendi MSDN Academic Alliance programını uygulayan ünilerin teknik departmanda okuyan ögrencilere,TechPlus Ve MSDN üyelerine,tüm bunun dısındada daha bisürü discount programı uyguladıgını araştirsan,öle 17 yaşında cahil ergen gibi vay anassını nassı satıyoo yaww o fiyata kesin kullanmıştır... gibi tepkiler vermezdin(iz). Evet Bulgaristandayım,evet keyler microsofttan verildi(alındı) legal şekilde,eeeeee?Hangi foruma ilan accagımı sanamı sorcam? ayrıca burda gittigim ünidede, yukarda bahsettigim programlar dahilinde, Microsoft ürünleri bazı öğrencilere-akedemisyenlere cok cok uygun fiyatlardan veriliyor. Satış Bitmiştir. Kermit den kilitleyebilirsin artıkın .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ürün ile ilgili bir sorun olmayabilir senin konuşma üslubunla ilgili bayağı bir sorun var ve sen bu kafayla çocuğunu kucağından kaybedersin. eğer sattığın ürünü belli klansmanlara göre(üyelik tarihi, tanıdık üye vb.) yapıyorsan bunu satışın başında belirtirsin ve kime uygun ise o gelir satın alır ama sen böyle yapmadın. ilk başta eksik bilgilendirme yaptın sonra bilgi isteyenlere uyumsuz cevaplar verdin ve işi yokuşa sürdün. kimin ne oynadığı veya nasıl bir yapıya sahip olduğu seni ilgilendiren bir durum değil burası zaten bir oyun komünitesi karşındakini küçümseyeceğine biraz ciddiye alıp gerekli bilgileri versen çok daha farklı sonlanacaktı satış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 CusTodeM said: Dworgian said: azmo, public denicek herşeyi demiş. +1 sadece abi azmo diyebiliyorsa sen baştan niye demedin şunuda bu kadar uzamış konu? iyice saçmalamaya başladınız istiyen istediğini satar kurallar içinde bize referans gösterin diye bir madde yok sanırsam. ? abi ben öyle bişi olduğunu biliomuydum yahu okuomusunuz yazdıklarımızı? edit: orda, azmodai ye hitaben, "public denicek herşeyi demiş. +1 sadece" demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bana uslup dersi verenin uslubuna bak sdsdasda Neyse olur o kadar bilip bilmeden salladıktan sonra,o fiyatta nası ya stsen olmaz kesin kazıklıyo laflarından sonra gt olunca bu tepkiler normal. Zaten iyice sacmalamısın ,sattıgım-aldıgım ürünlerde,ürünü kimden alacagım tabiki üyeye göre,tanıdıkmı,kimdir nedir,ne zamandır burdadır vs e göre değişir.Aynı şekilde cd-key-account gibi ürünleride tanıdıgım veya saglam birisine satmaya calisirim başım agırmasın ilerde diye Neyse Kermitttttt kilit artık,baydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dark_Soul said: O degilde sanırım ergenligin verdigi bi heycan gaza gelme durumu yada fazla wow oynamanın getirdigi bi arıza var sizin ikinizde evet 31 yaşında hala ergenlikten çıkamadım hihehhi töbe ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dark_Soul said: bana uslup dersi verenin uslubuna bak sdsdasda Neyse olur o kadar bilip bilmeden salladıktan sonra,o fiyatta nası ya stsen olmaz kesin kazıklıyo laflarından sonra gt olunca bu tepkiler normal. Zaten iyice sacmalamısın ,sattıgım-aldıgım ürünlerde,ürünü kimden alacagımı tabiki üyeye göre,tanıdıkmı,kimdir nedir,ne zamandır burdadır vs e göre değişir. Neyse Kermitttttt kilit artık,baydı... abi baştaki mesajda abartı tepki verdim die editlediğimi söylüorum ama okudugunu anlamamakta ısrar ediosun. niye burdan devam ediosun da öm atmıosun o ayrı tabi son lafı ederim ise konu buyur et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 üyelik tarihine göre adam değerlendirmek çok reröre. senin kriterlere göre bende sınıfta kalıyorum sanırsam. çünkü 1 yıldır buradayım, madalyanom neyim de yok yani. ama 4 tane güvenli alışverişim oldu. ayrıca hatırlatmak isterim bir üye vardı devamlı "iphone ile takas olur" içerikle ilanları vardı, buda eski üyelerden di yamulmuyosam. burda demek istediğim her yeni üye dolandırıcı olacak diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hayır üyelik tarihine göre genel olarak adam degerlendirmek degil mesele, bunun gibi 2 taraflı güven gereken şeylerin alım-satımında, genelde eskiden beri gözönünde olan yada tanıdık üyelerle alışveriş yapmayı tercih ederim diyorum.Sadece alışveriş mevzusunda benim için geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dark_Soul said: Gelelim keylerin kaynagına,kari gibi dedikodu yapıp yok su sunu demişte sen boyleymişsinde surdan almıssında sonra soyle demişsinde diye atıp tutacagına,microsofttun akademisyenlere,üniversite öğrencilerine,ayrıca kendi MSDN Academic Alliance programını uygulayan ünilerin teknik departmanda okuyan ögrencilere,TechPlus Ve MSDN üyelerine,tüm bunun dısındada daha bisürü discount programı uyguladıgını araştirsan,öle 17 yaşında cahil ergen gibi vay anassını nassı satıyoo yaww o fiyata kesin kullanmıştır... gibi tepkiler vermezdin(iz). Evet Bulgaristandayım,evet keyler microsofttan verildi(alındı) legal şekilde,eeeeee?Hangi foruma ilan accagımı sanamı sorcam? ayrıca burda gittigim ünidede, yukarda bahsettigim programlar dahilinde, Microsoft ürünleri bazı öğrencilere-akedemisyenlere cok cok uygun fiyatlardan veriliyor. Satış Bitmiştir. Kermit den kilitleyebilirsin artıkın .... ayrıca bunu ben araştırmak "zorunda" değilim. soruldugunda düzgünce şu cevabı versen rage almak yerine, hiç bi sorun olmazdı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ayrıca ergenliğe fazla takılmışsın yaş muhabbetine giricek kadar düşmek niyedir ki. neyse bitmiş hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Benimde çalışan keyi nerden aldıgımı soyleme zorunlulugum yok,ben senle para karşılıgı calisan key vermek icin anlaşıyorum,nerden buldugumu soylemiyorum diye herif bizi dolandırıcı ilan etti,keyin calisip calismadıgını bilmeden,bide hala lölölö yapıo,sırf kendi cahilligi bilgisizligi yüzünden, bu fiyatlara ultimate keyi satıyo milleti dolandırmaya calişiyo dedi, üstüne gt olduguylan kaldı, neyse hadi sizde bulursunuz artık bi yerlerden key mey hadi dagılın artık topak ın bku cıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dark_Soul said: Benimde çalışan keyi nerden aldıgımı soyleme zorunlulugum yok yok ama insanların seni güvenilir bir satıcı olarak görmesi için bence var. "7 senedir buradayım, nereden aldığımı söylemeyeceğim bana güvenin" pek de güven verici bir cümle değil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 benim söylediğim de bu ama ben o arkadaşa göre "yeni" "newbie" "noob" göründüğüm için bana giydirildi herşey lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ben paticikte bu kadar kaba konuşulabildiğini bilmiodum lan gt olmusuz görüyormusun neyse lölölönüze katılmak istemiyorum, ama söylemeden geçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 insan hergün bişeyler öğrenio lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dark soul haksızsın ve sana laflar hazırladım... eöh yok hazırlamadım tabi de cidden adam soru sormuş belki abartmış ilk yazdığında ama madem ergen değilsin,cahil değilsin,wow dan beynin sulanmamış,gt olmamışsın ee büyüklük yapıp düzgün bir cevap yazsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar