Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Kendinimi iyi ifade edemedim. Kısaca özetlemek gerekirse;

Şahanın TV sürecini kesintisiz (tv8 - atv - ntv) takip etmiş ve acaipde gülmüş eğlenmiş ve helal lan adama demiş biriyim. Recep İvedik karakterini pencere önünde ilk gördüğümde yarıldığımı hatırlıyorum. Recep İvedik Conana karşı vb. Çok eğlenceliydi. Şahan yetenekli de adam. Recep İvedik I için de sinemaya gitmiş ve oldukça da eğlenmiş biriyim.

Ancak Recep İvedik II 'nin tamamen su akarken testiyi doldurmak maksatlı yapıldığı, özenilmediği şişirildiği o kadar belli ki...

Geçenlerde Show TV 'de izledim ve gerçekten üzüldüm.

Ha ben kimseye gitmeyin gittirmeyin demem bana ne. İsteyen de gitsin III de çekilsin V de çekilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Okumadan yazıyorum çünkü 13 sayfa elitist zırvası okuyacak zamanım yok. Recep İvedik serisi Türk sineması için o çok beğendiniz sanatsal -sanatsal ne demekse- filmlerden yüz kat değerlidir. Çekim kalitesi, senaryosu, oyunculuğu vs. için değil 1 milyon küsür kişiye kendini izlettirdiği ve deli gibi kar ettiği için.

Recep İvedik ve her ay 3-4 Türk filminin vizyona girmesi arasındaki bağlantıyı da yazmıyım canım. Çok zekisiniz ya bir filme gitmediğiniz için, siz kurun bağlantıyı.
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:

filme gitmeyeni anlarım
ama bok atana bu gelsin
http://img148.imageshack.us/img148/9941/eekb0.jpg

Antalya'da tatildeyiz abi bunun aynısından var. Aa Türkler geldi diyoruz keyfimiz kaçıyo, hemen havuz ortamını terk ediyoruz. Ama geldiklerinde ilk tepkim iğrenmekten çok kahkaha atmak oluyor çünkü bu derece öküzlük komik. E senede bi kere öküz görüp gülüyoruz ne var bunda?
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Azmodai said:

Sparkcaster said:

recep ivedik izleyip bide savunan bu kadar fazla insanın olması üzücü

bence de insanlarin zevkine karisabilecek kadar kendisini ustun goren insanlarin bu kadar bol miktarda bulunmasi uzucu.

kendini üstün görmek meselesi değil, "kimse ben oldum, evet" demiyor. ama toplum olarak bizi geliştirecek ileriye götürecek daha bilimsel ve sanatsal yaklaşımlara ihtiyacımız var diyorum. recep ivediğe gitmek yerine tiyatroya özenebilse insanlar, sergiye gitseler mesela diyorum.

tamam da su ulkede cumhuriyetin kurulusundan beri tiyatro, opera, bale hersey var. Turk sanat filmi de cekiliyor bol bol, dramatik ve hatta uluslarasi duzeyde dikkat cekici, her millete hitap eden eserler de cikiyor. Bunlardan "daha bol ciksin" demekle olmuyor. herkes oturup bir sanat filmi cekemez, cekmesin diyorum. Recep ivedik gibi filmler zaten sanat filmi degil, yanildigimiz nokta da bu. Sinema 7. sanattir ayagina her cekilen, sinemaya giden filmi sanat filmi saniyoruz, DEGIL. Televizyonun populer oldugu cagda iki tur, uc tur film vardir.

Recep ivedik bos bos eglendiren gulduren bir film. Bundan ote bisey olarak algilamak yanlis. Ama bu demek degildir ki ortada bir emek, bir fayda yok, en kotusu dedigim gibi binbir insan bu isten ekmek yiyor borc kapatiyor. Sahan yarattigi bir tiple medyatik oldu, zengin oldu gorusuyle, hazimsizligi girmesin devreye. HErkes boyle demiyorum ama ozellikle topigi acan arkadas ve o gorusu savunan arkadaslarin mesajlarinda bunu sezdim, ve gordum.

tl;dr begenseniz de begenmeseniz de ortada bir eglence filmi var. Giden gider, guler, gitmeyen gitmez. Eger daha iyisini de yapabiliyorsaniz yapin... adam bir anda ortaya bir karekterle cikti, bisiler cekti tanindi bu hale geldi, siz de yapin.
Sosyal ağlarda paylaş

dünyanın hiç bi yerinde şu film kötü gitmeyin diye bi tartışma olacagını zannetmiyorum.
kötü olsa bile gidilir görülür sonra yorumlanır falan.

ama bizde beş para etmez o kadar genç var ki, nası dikkat çekerim, nası muhalefet olurum, daha çok nasıl ergen tribi atarım diye düşünmekten hayatlarını bile yaşayamıyorlar hehe
Sosyal ağlarda paylaş

hay elinizi tutmuyoruz paranızı sokağa atsanız da farketmez benim için ama gelip saçma saçma şu filme ÇOK GÜZEL Bİ KEREM ÇOK BEĞENİYORUZ BİZ TÜRK SİNEMASI İÇİN ÇEKİLEN EN İYİ FİLM BU demeyin lütfen, son 8 senedir ülkenin geldiği seviye belli, kimse dur demiyor üstüne nasıl ekmek yerim peşinde
Sosyal ağlarda paylaş

govdemizi siper etmiyoruz. Bir grup insan var, kendilerini toplumdan daha ustun gorup, yogun bir kesime akilsiz diyip, salak diyebiliyor. Insanlarin hangi filmleri izleyip, izlemeyecegine karar verebildiklerine hangi filmlerin cekilip cekilemeyecegine karar verebildiklerini saniyorlar.

sahsi tepkim buna. Sevmedigim bir filmi savunmuyorum burda, bir grup insanin elitizm ayagina kendisini ustun gormesine karsiyim. Hayir biz de cok yaptik cunku zamaninda, yanlis bir hareketmis, kibirlikmis, genc arkadaslari uyarmak amacimiz burda.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

hay elinizi tutmuyoruz paranızı sokağa atsanız da farketmez benim için ama gelip saçma saçma şu filme ÇOK GÜZEL Bİ KEREM ÇOK BEĞENİYORUZ BİZ TÜRK SİNEMASI İÇİN ÇEKİLEN EN İYİ FİLM BU demeyin lütfen, son 8 senedir ülkenin geldiği seviye belli, kimse dur demiyor üstüne nasıl ekmek yerim peşinde

DEMIYORUZ KI ZATEN. nerenizle okuyorsunuz arkadas? Biz ustun gorup insanlari kilifa sokup asagilayabilmenize tepki gosteriyoruz. BANANE FILMDEN. Bana para gelmiyor... buradaki yanlis, sacma bir dusunceye karsi konusuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Azmodai said:

yogun bir kesime akilsiz diyip, salak diyebiliyor.

değil mi?

benim yazdiklarima gondermeyse bu hic bir yerde kimseye salak demedim. Ama kendini bir filmi sevenler ve sevmeyenler bazinda siniflandirip, diger kesimden ustun gormek yanlis, kibirli ve antipatik bir hareket. Onu belirtiyorum.

Bir insanin zevkine karismak yanlistir, kendini boyle birseyden dolayi ustun gorup insanlari assagilamak ta baska yanlistir.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

dünyanın hiç bi yerinde şu film kötü gitmeyin diye bi tartışma olacagını zannetmiyorum.
kötü olsa bile gidilir görülür sonra yorumlanır falan.(1)

ama bizde beş para etmez o kadar genç var ki, nası dikkat çekerim, nası muhalefet olurum, daha çok nasıl ergen tribi atarım diye düşünmekten hayatlarını bile yaşayamıyorlar hehe

1)Recep İvedik'e para verip gitmem, ama görmediğim bir şeyi eleştirecek kadar da salak değilim. Otobusle fethiyeden istanbula dönerken 2. filmi koydular, tv nin tam karşısındaki koltuktaydım, camdan dışarı bakmaya çalıştım bir süre. Sonra mecburen izledim. Hem de bakayım gerçekten önyargılı mı yaklaşıyorum diye. Öyle olmasa tv de izleyecektim, illa ki fikrim olması gerekiyor eleştirmem için. Film bitene kadar kendimi otobusten aşağı atacaktım. O kadar kötüydü.
2) Ben hayatımı gayet güzel bir şekilde yaşıyorum, sen raad ol arkadaşım. Eminim senden daha da iyi bir şekilde yaşıyorumdur.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:

iyi de bu şekilde sen kendi düşünceni "genç arkadaşlara" empoze etmeye çalışıyorsun... di mi?

Kimsenin kendisini izledigi filme dayanarak daha ustun gorup, birini tanimadan etmeden "akilsiz" sinifina koymasi dogru degildir, uzgunum. Sen genelleme bir filitreyle koskoca bir grup insani bir kefeye koyup asagiliyorsan yanlistir, bu da benim dusuncem degildir, gayet ortada bisidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

paspatur said:

Azmodai said:

yogun bir kesime akilsiz diyip, salak diyebiliyor.

değil mi?

benim yazdiklarima gondermeyse bu hic bir yerde kimseye salak demedim. Ama kendini bir filmi sevenler ve sevmeyenler bazinda siniflandirip, diger kesimden ustun gormek yanlis, kibirli ve antipatik bir hareket. Onu belirtiyorum.

Bir insanin zevkine karismak yanlistir, kendini boyle birseyden dolayi ustun gorup insanlari assagilamak ta baska yanlistir.

değil mi? yani salak ve akılsız değiller mi?
bence maalesef öyleyiz. Hemde ağır akılsızız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...