Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya ahdfcajsjfsajd, lan sanki nişantaşından başka bi yere çıkmamış insanlarla konuşmamışsınız gibi, gelip burda "insanların zevki bayağılaşıyor, nerde o eski komedi filmleri....." ayağına yatıyorsunuz. bu nasıl bir şuursuzluk ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 "neden bütün türkiye radikal okuyup cnbce izlemiyor anlayamıyorum yhaaaaaaa???:S:S:S:S:S" - patide elitistlik taslayan şuursuz, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bi tanesini izledim sadece bi yerde otururken veriyolardı güldüm de yani sinemada da gidilmez bence hani böyle muhabbet ederken arkada açık olucak film kıvamında bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yo hayır abi, ben de izledim evde arkadaşlarımla falan. güldük falan da, beğenmedim yani ne kadar gülsem de. giden insanlara da baktım, tam apaçi dediğimiz insanlar. kurtköy gençlik cCc tayfası fdsz kurtköyde oturuyorum ayrıca, onlardan biri oldum bugün evet :( elit de değilim hiç :D edik: izledim kısmı ri 1-2 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 elitist yapmak ne be şuursuz. edit: güncelledin ama gördüm ben :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 insanlar kendisi gibi olamıyor kankaa hitler ne demiş ya oldugun gibi gorun ya da gorundugun gibi ol bir başka değişle every man lives, not every man truly dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 zevk, renk vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 cnbc-e'yle ne elitistliği lan asdfafsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 radikal+cnbc-e ile anca elitist memur olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sol eliyle içer sigarasını filan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 şu forum scrubsa capsle gülenleri gördü, onu bırakıp hala recep ivediğe laf ediyolar ne kadar üzücü ya scrubs ne amk töbe yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 recep senden komik ben sinemada izlicem bu sebepten :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 family guy seven var lan. en kötü resmen. Şükrü nün yutub vidyolarını ardarda dizip film yapalım fikri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Nihan modlara söyle mesajını silsinler. 3334 mesaj oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 böhöhöhöy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ömer amk dedi ban yesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 forumun en eliti benim, banlanırsam yazık olur ortalamanız dibe vurur bok attığınız recep ivedikten beter olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abvblizzard said: family guy seven var lan. en kötü resmen. Şükrü nün yutub vidyolarını ardarda dizip film yapalım fikri gibi. oha bu olmadı bak hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Cassiline said: Nihan modlara söyle mesajını silsinler. 3334 mesaj oldu. tercümesi : benim mesaj sayıma bakın ve 1k madalyamı kutlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Alt kasıyorum olm, ne işim olur madalyayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 benim altta da baya bişiler var ama bayıyo onunla oynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai said: ZaugnaKhaldun said: Benimle peynir ve şarap tüketerek Fransız Yeni Dalga akımından bir film seyretmeye ne dersin QoS? ben de istiyorum. Ama sarap hakiki bordeux 1879 olsun, malum klasim bunu hak ediyor. bordo yazmayı becerememişsin aga, eline yakışmaz o şarap senin boşver kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ulan manyaklar 27 sayfa yapmışsınız topigi kayda deger bi geyik var mı 26 sayfada, legendary mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hiçbişey yok abi sakın okuma vakit kaybı tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 queenofspades varlığıyla şereflendirmiş topici, hayatında bi kere bile olsun elit görmek istiyosan bence okumalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar