Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 (maasimi 100 luk degil de 1 lik olarak oderlerse diye, yanlis anlasilmasin sdhfhg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: Gerçek hayatta ben Emir ile bir kafede bu muhabbete girmiş olsam kalkar giderdim. sen emirle aynı masaya oturabileceğinimi zannediyorsun gerçek hayatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 BADUMTIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ORCUNNNNNNNN *high five icin elini kaldirir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 simdi ben bu AYIYI sinemada izlemem ama bu tür ''gitme gittirtme, getirt beni recep'' gibi kampanyalari sacma bulmasam da yersiz buluyorum. ki tatar ramazan bu sekilde tepkisini belli etmek istemis, bunda yannis bisi yok. valla 8 ytl bile bu filme fazla sinemada izlemek icin. adamin ne cektigi de umrumda degil, aferin bu yerlere gelmis de hemen hemen her bransta bi emek gösteriyorsun, bi takim zorluklar cekiyorsun. 2 sene programa cikabilmek icin ugrasmissa cok mu? sanki cöp yiyerek gecirdi o 2 seneyi ya da yönetmenlere mi verdi? alal. bi ara coca cola yahudilerin, icme icirtme de diyolardi. o geldi aklima. bu sekilde ne kadar tatsiz olsa da bi yere varamayiz. izleyen izlesin . had 4chanin yaptigi gibi twilighta 0 puan ver gibi bi action olsa taamdi da, onda bile sevenleri fazla oldugu icin, izleyenler yine izledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bacakların çok güzel nil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kutu tekrar acildi... nil, konumuz onyargi ve insana yaptiracagi, dedirtecegi kotu ve anlamsiz seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 cok tatlisin orcun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Cons said: QueenofSpades said: Gerçek hayatta ben Emir ile bir kafede bu muhabbete girmiş olsam kalkar giderdim. sen emirle aynı masaya oturabileceğinimi zannediyorsun gerçek hayatta? Haha, pek önemli bi şahsiyet kendisi haklısın. Sen beni ne sanıyorsun acaba? Hay allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sen queensen ben asım papazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yok ondan değil azmo geniş bir insan bayağı hani aynı masaya oturursunuz da anca karşılıklı uzunlamasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 asım papaz değil yani ace king anlamında asım değil ismim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 uzunlamasına derken masadan bahsediyorum tabi hani böyle kralların sofraları olurya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yada dikey eksende oturursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 DABADABATISSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 arkadaşlar masaya oturulmaz, sandalyeye oturulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Neyse, Ben burada yeniyim. Her horoz kendi çöplüğünde tabi. Laf dalaşını daha fazla uzatmayacağım. Bi gün işiniz falan düşer, üzülürsünüz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 karsilikli sakalasiyoruz, ortada kotu bisi yokki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kıyamazsın sen bize annem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ORAMA KOMA BURAMA KO BÖHÖHÖHÖYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 al iste. kizdi bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kiz tabi erkek mi olucaktı EHU EHU EHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kızdıysa buzdolabına koyalım soğusun BÖHÖHÖHYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 vaniLLe said: ORAMA KOMA BURAMA KO BÖHÖHÖHÖYT nerene istersen orana korum bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 BÖHÖHÖYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar