Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ama sarap konusunda tartistigimiz vakit bir kafede olursak kalkip giderim, orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sparkcaster said: olm sen gidip sağda solda viral marketingine devam etsene ediyo zaten bak britney spearsin viralini yapmış bulundu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai said: ZaugnaKhaldun said: Benimle peynir ve şarap tüketerek Fransız Yeni Dalga akımından bir film seyretmeye ne dersin QoS? ben de istiyorum. Ama sarap hakiki bordeux 1879 olsun, malum klasim bunu hak ediyor. siz gidin şalgam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Kokoreçleri hominihomini yerken böyle demiyordun ama:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: Kokoreçleri hominihomini yerken böyle demiyordun ama:/ o ayrı. :D onu karıştırma :D bugun KRAL Burger'e gittim zaten, of offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: bugun KRAL Burger'e gittim zaten, of offf. :/ seviyeniz epey dusukmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai said: QueenofSpades said: bugun KRAL Burger'e gittim zaten, of offf. :/ seviyeniz epey dusukmus. Sen Kral burger in ne olduğunu biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmo KRALLARI iyi tanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ben burda prenslerle, kralla, seyhlerle yemek yedigim icin otellerde falan, sivillerin gittigi zincir restoranlari tanimam pek.... Pierre, bana ve bu guzel genc bayana bir adet Bordeux Rouge 1867 getirir misin, tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 krallar ve şeyhler azmonun spesyalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ama ben şarap sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yia iste. cevre muhim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Türkiye'ye hamburgeri ilk getiren adamlar bunlar. Tek şubeleri var, o da Etiler'de 1971den beri... Küçücük bi yer ama hamburgerin tanesi 12 TL ve kapıda kuyruk var, kuyrugu bekleyenler de CEOlar falan... İnanılmaz bi lezzet, tabi Arabistan'da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmo da krallar ve şeyhlerin spesiyalitesi ama asfahfdhas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 -alatariel- said: ama ben şarap sevmem. ooo selam, size ne isteyeyim? Dur Francois'i cagirayim menu getirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: İnanılmaz bi lezzet, tabi Arabistan'da yok. QueenofSpades said: tabi Arabistan'da yok. /crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 öff mutluluktan vıcık vıcık olmuş burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 francois i mi? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: Türkiye'ye hamburgeri ilk getiren adamlar bunlar. Tek şubeleri var, o da Etiler'de 1971den beri... Küçücük bi yer ama hamburgerin tanesi 12 TL ve kapıda kuyruk var, kuyrugu bekleyenler de CEOlar falan... İnanılmaz bi lezzet, tabi Arabistan'da yok. ilginc bir tesaduf, benzer yerlerde yemek yiyoruz o zaman? malum biz de kral ve prenslerle yemege oturdugumuzda Bir cok uluslararasi sirketin CEOlari kapida 4 dk konusmak icin sirada bekliyorlar. Daha dun Bechtelden cok efendi bi adam geldi Kraldan proje onayi almak icin, sanirim CFO muymus neymis? CEO gelecekmes yarin oburgun... ahahdfg fgsghdsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sparkcaster said: francois i mi? canın sağolsun memur nufus kagidina yanlis yazmis adini. syi belirgin yazmis, sessiz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 azmo tam şeyhlerin yancısı olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dıbık dıbık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sparkcaster said: azmo tam şeyhlerin yancısı olmuşsun seyhler bana is bulmak icin epey ugrasti, aradan zor sectim, hepsi cok iyi teklifti. asdhsakdhjfskajfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bi de yanlış anlaşılma olmasın, sen bana dersin ki şimdi, madem bu kadar elitistsin neden Hisarüstü'nde oturuyorsun orası gecekondu mahallesi değil mi? Babam Nişantaşı'ndaki apartmanı satıp paraları yemiş, Taksim'deki dükkanları da amcalarım elinden almış onları da yemesin diye. Napalım ben de çalışıp kendim geri kazanmaya çalışıyorum. Kısmet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 QueenofSpades said: Bi de yanlış anlaşılma olmasın, sen bana dersin ki şimdi, madem bu kadar elitistsin neden Hisarüstü'nde oturuyorsun orası gecekondu mahallesi değil mi? Babam Nişantaşı'ndaki apartmanı satıp paraları yemiş, Taksim'deki dükkanları da amcalarım elinden almış onları da yemesin diye. Napalım ben de çalışıp kendim geri kazanmaya çalışıyorum. Kısmet! en guzeli kendin kazanmak. Ben de sagolsun seyhlerin ayarladiklari isleri reddedip bankada daha mutevazi yollarla (kendimi gizlemek zorunda kaldim lol) basvurdum, ama ilk maasimla sayilmasi daha kolay olsun diye para sayma makinasi alacam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar