Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

QueenofSpades said:

Türkiye'ye hamburgeri ilk getiren adamlar bunlar. Tek şubeleri var, o da Etiler'de 1971den beri... Küçücük bi yer ama hamburgerin tanesi 12 TL ve kapıda kuyruk var, kuyrugu bekleyenler de CEOlar falan... İnanılmaz bi lezzet, tabi Arabistan'da yok.

ilginc bir tesaduf, benzer yerlerde yemek yiyoruz o zaman? malum biz de kral ve prenslerle yemege oturdugumuzda Bir cok uluslararasi sirketin CEOlari kapida 4 dk konusmak icin sirada bekliyorlar. Daha dun Bechtelden cok efendi bi adam geldi Kraldan proje onayi almak icin, sanirim CFO muymus neymis? CEO gelecekmes yarin oburgun...

ahahdfg fgsghdsfg.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de yanlış anlaşılma olmasın, sen bana dersin ki şimdi, madem bu kadar elitistsin neden Hisarüstü'nde oturuyorsun orası gecekondu mahallesi değil mi?

Babam Nişantaşı'ndaki apartmanı satıp paraları yemiş, Taksim'deki dükkanları da amcalarım elinden almış onları da yemesin diye.

Napalım ben de çalışıp kendim geri kazanmaya çalışıyorum. Kısmet!
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Bi de yanlış anlaşılma olmasın, sen bana dersin ki şimdi, madem bu kadar elitistsin neden Hisarüstü'nde oturuyorsun orası gecekondu mahallesi değil mi?

Babam Nişantaşı'ndaki apartmanı satıp paraları yemiş, Taksim'deki dükkanları da amcalarım elinden almış onları da yemesin diye.

Napalım ben de çalışıp kendim geri kazanmaya çalışıyorum. Kısmet!

en guzeli kendin kazanmak. Ben de sagolsun seyhlerin ayarladiklari isleri reddedip bankada daha mutevazi yollarla (kendimi gizlemek zorunda kaldim lol) basvurdum, ama ilk maasimla sayilmasi daha kolay olsun diye para sayma makinasi alacam sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...