Brook Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 4 yıllık üniversite mezunuyum 2 yıllık tecil hakkım temmuz ayının son günü bitiyo. şimdi sorum öss ye girip 2. üniversiteyi okusam askerliğim otomatik olarak yine tecil ediliyomu ? bide diyelim ediliyo benim 2. üniversiteye girmem için ağustos celbinde askere gitmemem lazım okul kayıdı vs. için acaba ne yapmam gerek bi bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Üniversitede sana benzer durumda bir arkadaşım vardı.Kendisi Yıldız Teknik'i bittirmişti sonra tekrar öss girip bizim okula gelmişti,askerlik ile ilgili sorun yaşamamıştı. Ama senin o Temmuz'da bittiş tarihi olması kötü gerçi,o dönemde bitse bile Ağustos'a yetişmiyor senin,benim bildiğim kadarıyla gerçi üniversite askerlik kağıdı isteyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 benim bildiğim askere gidip gelmeden okuyamazsın 2. lisans ı lisans - yuksek lısans - doktora bu sekılde yol ızlersen ancak ızın verıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 jacabo said: lisans - yuksek lısans - doktora bende böyle biliyorum, bir üst seviyeye çıkman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 2. kez lisans okuyamazsın, anca 2 yıllık okursun tekrar olarak. Ama devam mecburiyeti olmayan 2 yıllık bir bölümde sınıfta kalarak falan yine ertelersin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 29 yaşında her türlü kelepçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 cık.. doktoraya giderse 33'e kadar yolu var.. ilk soruya da cevap verelim 2.lisans eğitiminden uzatma alamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tsk unilerden extra vergi payı almalı aslında, onca prof. doç. master vb yapan var adamlar sayesinde asd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Yarın şubeye gidip konuşucam ama sanırım açıköğretime girersem sınıfta kalmadığım sürece askerlik tecil oluyomuş.Sınıfta kalırsam direk alıolarmış ama yarın net olarak öğrenicem. teşekkürederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 öğrenince yaz da biz de bilelim, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Norak said: tsk unilerden extra vergi payı almalı aslında, onca prof. doç. master vb yapan var adamlar sayesinde asd :D bi o bi de lan 1milyon üniversite var.. ipini koparan diploma alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar