THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Forgotten Realmsin ingilizce kitaplarini ariyorum bana nasil bulabileegimi soyleyebilirse biri sevinirim. Amazondan baktim silent blade in yeni baskisini beklemem lazimmis,amazonun haricinde bir site varmi yoksa istanbulda oturupta satmak isteyen varmi oda yoksa okumam icin verebileek biri varmi?[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 amazonun farkli sitelerine bak co.uk .de falan gibi (almanya sitesindende getirtebiliosun sonucta ingilizce kitap)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 İstanbulda yaşıyosan İstikllalde Robinson Crusoe kitabevi var orda birçok FR kitabı bulabilirsin.(Ayrıca dl ve bilimum seriler de var):)[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Öne çıkan mesajlar