stong Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 arkadaslar ben mame yi fln herseyi hallettim ama yeni yukledigim oyunları gormuyo program sadece street hoop u goruyor yeni oyunlarıda aynı sekilde roms dosyasına zip halinde atıyorum ama gormuyo ne yapmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Yeniden başlatmayı denemişsindir heralde. Yüklediğin oyunların boyutlarını söyle, en azından 15-20mblar di mi? Bi de file menüsünden auidit all games seçeneğini seçmeyi dene..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 50 mb lik tekken tag çalışmadı kıl oldujm[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stong Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 beyler 2 oyun yukledim biri 1.5 mb digeri 555kb ama bunları playagain den indirdim ordakiler calısır sanıyorum ama restart attıktan sonra bile gene calısmadı [Bu mesaj stong tarafından 04 Temmuz 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 oyunlar görünmüyosa bi kaç kere refresh yapın, yine olmuyosa romları kontrol edin, parent romlar eksik olabilir. yine olmuyosa versiyon farklılığından olabilir. (bizim kullandığımız mame 0.67, ama son mame versiyonu 0.83). tekken tag tournament gibi oyunları daha uzunca bi süre adam gibi oynamayı düşünmeyin bile. çünkü mame ekran kartınızı kullanmaz, bütün işi işlemciye yaptırır. en baba işlemciyle bile tekken 3 oynarken zorlanırsınız.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya 2 tane oyun indirdim biri king of fighters 99 birisi de metal slug .. biri 30 diğeri 27 mb .. oyunları zip halinde rom klasörüne attım ama görmüyor. oyunları nasıl oynucam[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 o oyunların ikisi de neogeo.zip dosyasına ihtiyaç duyar. biliyorum, her seferinde aynı soruları soruyorum, ama emin olmak lazım, var mı neogeo.zip?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 evet neogeo zip var. zaten bu basket oyununu oynayabiliyorum fakat diğerleri çalısmıyor.[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 tekken tag nasıl iş mame çalıştırıyomu tekken tagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Zed, 05 Temmuz 2004 01:37 tarihinde demiş ki: tekken tag tournament gibi oyunları daha uzunca bi süre adam gibi oynamayı düşünmeyin bile. çünkü mame ekran kartınızı kullanmaz, bütün işi işlemciye yaptırır. en baba işlemciyle bile tekken 3 oynarken zorlanırsınız. [signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 sayın zed tekken tag ı nasıl romla oynadığımızı anlatırsan sevinirim en azından bilgimiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 nasıl açıyorsunuz tekken tag ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 tekken tag tournament açılır, ama başlangıç ekranı gelmeden kilitlenir genelde. oynayamazsın arkadaşımi boşuna heveslenme. şu anda çoook eksik.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ya romları nasıl fix ediyoruz bozuk dosyaları fln nasıl çalıştırıcaz?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar