doseover Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ultima online age of shadowsu indirdim. bir rar dosyasının içinden sadece sty-aos.bin diye bir dosya çıktı. ne yapabilirim bu dosya ile. uo yu nasıl kuracağım. yardım edebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doseover Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 daemon tools ile açabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bin uzantılı dosyayı cd ye yazman gerekiyor neroyla yazabilirsin eğer yazamıyorsan/yazmak istemiyorsan Alcohol 120% cd yazma programının virtual image driver'i ile mountedebilirsin. ayrıca neronunda sanırım image driver diye bir zımbırtısı var. oda yapar. başlattan neronun dizinini bul programlardan sonra "Nero ImageDrive Installer" sekmesini seç yüklesin ve denetim masasına git imajını mount et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar