ZaCk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Yav biri yazar diye ne zamandır bekliyom ben yazacam.Nedir bu süt reklamları be bi süt içiyolar burunlarına kadar süt oluyo yani bunu görünce daha bi canımızın çekeceğini mi düşünüyolar.Ben tiksindim bu reklamlardan.Bide Halk marka toz içecek reklamında kız o bardağı nası azına sokuyor yaw.Kulağına kadar ulaşıyor bardağın kenarları.Hadi bu nese de süt olayına taktım benim 15 aylık kuzenim daha temiz içiyo sütünü.Bunları reklam üst kuruluna şikayet etçem :) Numarasını bulim hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Hehe o burnuna kadar süt olan reklamda çocuk aşermiş gibi gözütülmek isteniyo ondan ama iğrenç haklısın burnuna süt girdiğini sonra onu içtiğini düşünsene.. şahsen benim aklıma onu izlerken burnundan bardağa süt aktığını sonra onu içtiğini düşünmüştüm :D[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Asıl hata reklamları izlemek zaten. Ben reklam olunca teletext'e falan bakıyorum. (Aslında başka bir şey söyleyecektim, 2 kişi +1 der ama 3. kişinin mesajı yüzünden kavga çıkar diye demiyorum.)[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 o zaman schweppes reklamlarını izle.. ;) bence mükemmeller..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Abi o nazo reklamı yüzünden ben televizyonu kıracaktım. Oyun oynuyorum biryandan televizyonda sevdiğim bir diziyi seyrediyorum,arada reklam giriyor falan "NAZO SUUU" arkadan bide salak bi şarkı. Bide öyle bi gıcık söylüyo ki hayatta almam o nazo mudur nedir zaten isminde de meymenet yok[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Bende Muyagi reklamlarından tiksiniyorum.Salak bi parça salak bi kadın(Deniz Akkaya). Tam bi saçmalık zaten.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralier Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Artık reklamlar ıyıce cıgırından cıktı. Kurtlar Vadisi Dizisinin iki katı suresınce reklam izliyoruz. Yuh yani.[signature][hline]intikam yüzümüzde gülümseme ile servis edilmesi gereken soğuk bir yemektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar