Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yokmu bana yardımcı olcakkkkkkkkkkkkk ????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar...

yahu bir dikiş tutturamadım su mame olayında. şimdi doru düzgün yaptım ayarları zedin tutorial de olduğu gibin.

sonra o basketbol oyununu oynadım güzelcene.

sonra akşama dc++ dan 50 tane oyun cektim. sonra bunları rom klasörüne zip halinde attım. hepsi de çalısan oyunlardı. arkadaştan download ettim. 30 tanesini gördü 20 sini görmedi.

sonra bir de romnation.net den indirdim 20 tane rom bunları da görmedi nedense. sonra bir de farklı şeyler olmaya basladı. normal oynuyorum 30 tane oyun var .. sonra bi bakıyorum bazı oyunlar kayıp ama ne kadar refresh etsem de gene 30 tane var gözüküyor.

yokmu bana yardımcı olacakkkkkkkkkkkk ?*??[signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Mesaj tarihi:
bir sorum daha olacak .

şimdi bir oyun indirdim. strfighta yazıyo.. street fighter alpha bu oyun.. şimdi ben bunu indirdikten sonra masaüstünde ismini street fighter alpha olarak değiştirsem sonra koysam ( ki bu akıllılık ile romlar düzenlenmiş olcak karısmıcak) böle güzel güzel koysam rom klasörüne emulatör bunları görmez mi? yani çalısmaz mı ismini değiştirsem?*

not= ismini değiştirdiğim sadece zip klasörü . klasör içindekiler değişmiyor.[signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Mesaj tarihi:
.zip i değiştirme asla
görmez rom[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...