Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK : Galatasaray - Antalyaspor @ 20.00 / 10.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

acı birşey söyliyim,

0-0 antalya açılmıyor pek fazla, çıkmıyor ileri atak yapmıyor
1-0 oluyor antalya çıkıp ilk atağında gol atıyor.
1-1 olunca ilk satıra geri döndük.

bu takıma kim ne derse desin 2000 takımında ki orta saha adamları lazım, hem press yapacak, hem az çok teknik olacak taktik olacak. Malasef ne sarp da ne topal da göremiyorum bu ikisini tamam koşuyorlar mücadele ediyorlar ama o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Keita feci bugün. Keita' dan soğuyacağımı düşünmüyodum bu sezon amma velakin motivasyon eksikliği hat safhada. Aslında sadece Keita değil, bir elin parmağı kadar arzulu top oynayan adam yok. Riijkard motive edememiş yeterince takımı bide oyuncuların densizlikleri örtüşünce moral bozmamak, kafayı yememek elde değil. Cidden çok sıkıldım şuan. Böyle devam ederse protesto edicem sezonu komple bırakıcam ^^. Ayrıca Gio' da da bi cacık yokmuş gibi geldi bana, çok eksik oyuncu.
Sosyal ağlarda paylaş

chagy said:

acı birşey söyliyim,

0-0 antalya açılmıyor pek fazla, çıkmıyor ileri atak yapmıyor
1-0 oluyor antalya çıkıp ilk atağında gol atıyor.
1-1 olunca ilk satıra geri döndük.

bu takıma kim ne derse desin 2000 takımında ki orta saha adamları lazım, hem press yapacak, hem az çok teknik olacak taktik olacak. Malasef ne sarp da ne topal da göremiyorum bu ikisini tamam koşuyorlar mücadele ediyorlar ama o kadar.
o gole diyecek bir şey yok adam harbi harbi uçtu vurdu kafayı.defansın yapabilceği pek birşey yok.o gol olmasaydı rahat 2-3 olurdu ama şimdi işi zora soktuk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...