Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK : Galatasaray - Antalyaspor @ 20.00 / 10.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

harrykewell said:

Zegna said:

bu arada santos 10 numara adam, sahanın en iyisiydi iyiki almıssınız :)

keita , the dark knight of galatasaray fgdfgfdgfdg neden fransanın en kotu 2. oyuncusu secildigine sasırmamak lazim

neil e laf yok kapı gibi adam fazla kaliteli gs icin iyi gelmis yani tr ye.

ardanın formsuzlugu daha ne kadar surecek.. sinem kobal fazla yoruyo heralde genc aslanı

almak ile kiralamak arasındaki farkı kavrayabilecek seviyelerde olduğumuzu düşünerek hemen aynayı sana çevireyim ;

dos santos 400 bin eur ---- güzaaa 14 milyon eur bilinen ( + olarak 4-5 milyon eur avanta lavanta )

keita 6 milyon eur --- baroni 7 milyon eur, herhalde kimin daha meziyetli veya faydalı olduğu konusunda bir yoruma gerek yok

neil --- maalesef fenerde benzer bir örneği yok

arda alt yapıdan --- memet topuz 10 milyon eur, kazım memeti sevmediği için partilere çağırmamış, ama gökhan ünal kardeşi geldi artık, beraber akacaklar istanbul alemlerine, bakarsın bir alternatif rack grubuda onlar kurarlar

kupadan tokatlanınca senın devreler yanmıs sanırım harry, ne konustugunun farkında bile degilsin.

Kupada yenilmeden önce de böyleydi abi, bir değişiklik göremedim ben kendisinde. Galatasaray'lılığımdan utanmama sebep olan birisi. Title'ını hak ederek taşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir stoperin en rahat oynayabildiği pozisyon sağ bektir.Hayatında oynamamış olsa da yoklukta sağ beke geçebilir, ama sadece sağ kanadı savunur, bindirmeleri, ortaları bilmez.

Neill farklı bir adam, bana göre stoperliği, bekliğinden öte önemli olan defansı yakışıklı göstermesi, sorumluluk alması, ayağına gelen topu ileri şişirmemesi ve kademesi, Neill'in getirdiği bu defans organizasyonu esas olan.

Bu arada Arda sakatlanmış, geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

abi adam full sağ bek oynadı kaç senedir?
bi anda stoper yaptın asıl mevkisini adamın ki onu geçtm yani olay o değil zaten tolga bi git ya

Sabri'nin asıl mevkiisi sağ bek midir sağ açık mıdır mesela? Adam senelerdir sağ bek oynuyor ama esas pozisyonu sağ açık. Ayrıca üslup önemli bişey, daha nazik konuşursan hoş olur.

edik: Arda'nın sakatlığı isabet olmuş. Elano biraz daha sorumluluk alsın Arda'nın varlığıyla yokluğu bir gibiydi son maçlarda. Caner yardırır solda. Ortada da Elano var zaten. Sağda da artık Keita Santos vs. değişirler belki Barış oynar sağlamsa
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

Dartanian said:

Ayrıca adam gibi konuş.Tartışmayı bilmiyosan defol git sinirlerimi de bozma.

hay ezmeee yaaa konuyu bilmeden atlıyo adam hemde yalan yanlış bilgilerle tamam tamam hadi bak kuş geçiyo

Senin konuşma üslubunu ben ya.Allah bilir kimsin burdan banlanıp kimin fakesin belli değil.Konuşmayı bilmez tartışmayı bilmez
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Bir stoperin en rahat oynayabildiği pozisyon sağ bektir.Hayatında oynamamış olsa da yoklukta sağ beke geçebilir, ama sadece sağ kanadı savunur, bindirmeleri, ortaları bilmez.

Neill farklı bir adam, bana göre stoperliği, bekliğinden öte önemli olan defansı yakışıklı göstermesi, sorumluluk alması, ayağına gelen topu ileri şişirmemesi ve kademesi, Neill'in getirdiği bu defans organizasyonu esas olan.

Bu arada Arda sakatlanmış, geçmiş olsun.

farklı birşey söylemiyorum zaten ama tam tersi =) yoklukta stopere geçen bi adam hemde güzel bi adam yani ona lafım yok zaten yahu. fm yi açıp bakıyorum şimdi fena merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

abi konu zaten o değil ya. of

Abi Neill gibi stoper de yok hakkaten Fener'de. Hayır Neill'ın esas pozisyonu sağ bek desek yine yok onun gibi stoper. Ama kilit kısım "onun gibi". Başarılı stoperleri var ama onun gibi niteliklere sahip değiller. Mesela Lugano. Çirkeflik var, kasaplık var, golcülük var. Başarılı da bir oyuncu. Ama Neill gibi stoper değil. Yani haksızsın :)

edit: FM'ye güvenirsen Arda'nın naturalı AML değil AMC. Sağ bekte de en az accomplished olması gerekiyo zira öyle baladı adam futbola.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Lugano'yu çok beğenirim, ama Bilica ile beraber sezon sonuna kadar allah sabır versin Fenerbahçe taraftarına, uyum sorunu çok ciddi, mutlaka Baroni'nin geriye koşması gerekiyor.

Neill kesinlikle, yanına Servet,Güngör hatta ve hatta Zan'ı alsa bile defansı üst seviyeye çıkarabilecek bir adam.Lugano Güney Amerika'lı klasik man-to-man, Neill rugby kökenli adam zonal takılıyor =]
Sosyal ağlarda paylaş

Lugano man to animal biraz abi. Servet gibi yani. Ama çirkef versiyonu.

Ayrıca ben Lugano'dan iyi buluyorum abi Neill'ı savunmada. İhtiyaç ve beğeni açısından bakarak yani. Lugano 100 yaşına gelse savunmayı tek başına toparlayamaz. Geriden oyun kurmakta da başarılı olamaz. Neill'ın ayrısı kadar efendi olamaz. Onun liderlik vasıflarına sahip olamaz. E biçerdöver var zaten Servet. O yüzden Neill GS defansı için Lugano'dan iyi. Genel olarak bakarsak en az Lugano kadar iyi. Sportmenliğiyle de bir adım önde
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi etmez işte. Stoper dediğin de man to animal olması şart değil. Ferdinand animal mı mesela? Biçiyor mu? Materazzi'yi ona katlar. Terry de öyle. Fiziğini koyayı bilmek ayrı, kasap olup sakatlamaya girmek ve büyük takımların kollanmasına güvenmek ayrı. Topu oyuna sokamayan stoper gol yedirir. O yüzden her stoperin topu oyuna sokmayı bilmesi lazım zaten. Bilmeyen bi gömlek alttadır bana göre. Rakibe pas verip gol yedirebilir i yapıyorlar da bunu bol bol vasıfsız stoperler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...