Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Format attım atmaz olaydım

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Bilge 1-2 tane spyware bulaşmıştı spyboyla silince tekrar türüyordu falan ben de formata başvurdum da yapmaz olaydım. 128k kablo bağlantı sürünüyor şimdi yapacak bir şey de bulamıyorum. Sayfalar açılmıyor 2.5kb la falan dl ediyorum o da stabil değil. Lütfen çözüm önerisinde bulunun şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Sosyal ağlarda paylaş

denetim masasına gir. ordan network connectionsa girip şu anda kullandığın internet bağlantısı neyse (örnek olarak 'ultratv', weya 'my connection' gibi..) sağ tuş tıklayıp properties i seç. karşına gelen pencerenin yukarsından 'advanced' tabını seç we ordaki firewall seçeneğini işaretle. bölece windwos xp nin firewall u açılmış oluyo.

ama sorunların bunla bitmiyo çünkü senin bilgisayarına çoktan wirüs, worm herneyse işte girmiş bile. bunu yoketmek için task managera gir (ctrl + alt + delete). orda 'process' tabındaki nesneleri "user name" e göre sıralat. user name tabında "system" yazanları bırak, onlar system tarafından kullanılan processler. senin kullanıcı adının yazdığı processlere bak. orda şüpheli bişe görürsen başlattaki search e girip o .exe dosyasını arat bölece ne dosyası olduğunu bul. sonra şüpheli bulursan sil. ama ne olduğu hakkında fikrin yoksa buraya yazman tawsiye edilir, yanlış bişe silmeyesin die

kolay gelsin[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...