Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marauder iyi mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Unstoppable ve türevi procların en fazla 5% chance 5 sec duration kıvamında olması lazım, o da internal cd ile. AoE ile her targeta ayrı proc check atıyor, şaka gibi...
Mesaj tarihi:
daha ne istiyorsunuz abi, slayer+ib+wp icin adamlar hususi sc yapmı$lar, hala "90 blok - 100 blok bizde yok, sizde var".

maradur iyidir de yeni patchle mirror class white lion daha iyi. desto'da bi 1001 var, bide chosen. yakında gelir sonu :P
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Talismanlar için birşey diyemem fakat, pocketlardaki 5dk lık cd, bazı sınıf komikliklerini düzeltebilir.

Örneğin: Wh de 5sn %100 parry var, sonra 4sn disarm yapıyosun. Kombat uzadımı moral 1 açılır (ki 5sn parry + 4sn disarm attınmı adam ölmediyse, sen hasar almadığın için kombat uzar) haliyle 7sn moral 1 açarsın. Şaka gibi bir sınıf.

örnek 2: Bw de 1 taktik ile, 2 tane çok güzel skilli unstople yapabiliyorsun (Pyrolastic surge + Fireball şaka gibi 2 skill). Sorc da böyle güzellikler yok.

örnek 3: Slayerda 30sn cd ile 20 sn unstople olabiliyorsun.

We olarak açıyosun %100 distrup ama 5000 5000 5000 fireball yemeye devam ediyosun :P.

İyi sölüyorsunda enver abi simdi tamam adam parry yedi cogu ztn disarm yapamiosn tank zaten bal yemior moral 1 de öyle hemen çat diye gelmiyor tabi ezik ezik kombattan önce balta fln atmıyorsan öyle gözüktügü gbi deil ayrıca bahsettgn bütün perry ler arkadan damage yediginde işe yaramıyor artı herkesde olan smdi ismini hatırlamıyorum skille parry i kaldırabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
he bu arada dayanıklılıga gelince we de varmi bilmiyorum ama master den gelen 7 saniye disturb var cok ise yariyor zergde parry ile o seni belli bir zaman damage almadan ayakta tutuyor tabi düsman önünde oldugu sürece D: wh daha dayanıklı we den :D ama squick number 10 ... ;)
Mesaj tarihi:
ladywar said:

İyi sölüyorsunda enver abi simdi tamam adam parry yedi cogu ztn disarm yapamiosn tank zaten bal yemior moral 1 de öyle hemen çat diye gelmiyor tabi ezik ezik kombattan önce balta fln atmıyorsan öyle gözüktügü gbi deil ayrıca bahsettgn bütün perry ler arkadan damage yediginde işe yaramıyor artı herkesde olan smdi ismini hatırlamıyorum skille parry i kaldırabiliyorsun.

Marauder'da ve white lion'da oyle bir skill yok. Onun yerine toughnessi artirip detaunt atip o skill bitene kadar kacip durma var. Sonra da adami dusurup (skillin buga girmedigi bir ani yakalamak lazim onun icin, ya da latency de olabilir bilemiyorum) debufflari ve dot'lari ince ince atmak lazim. Tabi karsindaki wh seni dusurup arkadan 3-4k damage'i cakmadiysa.

morale 1'de her combatimda geliyor sahsen.
Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar size John'sun yapmış olduğu Bot'u TÜRK'çe versiyonunu sunuyorum.

*Warßot

*-Auto attack
*-Sınırsız hızlı koşma
*-Para kasmak artık çok kolay otomatik toplama
*-Sizi başka bir mapte gibi gösterip +Healt artırma
*-Öldüğünüz zaman aynı yerde doğma
*-Görevleri olduğunuz yerden alıp verme
*-Görev yerine ışınlanma
*-1 Günde 7/24 Kasarsanız Görevler ile birlikte 25+LeveL alırsınız.
*Guild için gerekli olan maddeleri otomatik toplama
http://waronlinebots.tr.gg/
  • Yeni Oluştur...